2015.11.12. 19:51| Szerző: Athos0314

Most, hogy már délután ötkor akkora a sötétség, mind az Észbontók bármelyik szereplőjének fejében, több időm van a Tv előtt ücsörögni edzeni és mivel semmit nem változott az 5 percenként 10 perc reklám szisztéma, végre fel tudtam zárkózni a marketingpercek világában.

Most már tudjuk, hogy Laci, aki épp most ütközött egy autóval, halál nyugodtan relaxálhat a tóparton sörrel a kezében (ami vélhetően a volán mögött is a kezében volt, nem szívesen hagyja magára, még valaki papírtrombitának nézi és megfújja). Azt persze nem tudjuk meg, hogy Totya és Jozsó, akik a másik autóban ültek 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szereztek és úgy nagy általánosságban ennek a "kis koccanásnak" köszönhetően az én kötelezőmet is meg fogják emelni, köszönjük László! Kata is kisimult arccal szürcsöli a teát a verandán, pedig ablakait a vihar betörte...gondolom nem lenne ekkora világbéke hangulat, ha a tél kellős közepén lennénk és Kata lakása már 2 fokra hűlt volna, de lévén kari van, a kárfelmérő nem tolja ki a seggét január 2-ig és még onnan is 3 hét, mire pénzt lát a biztosítótól.

Az összesen 26 Michelin csillaggal rendelkező mesterszakácsok, akik már arra sem emlékeznek, hogy hogyan kell vajas kenyeret csinálni és ételt nem tudnak elképzelni homár, vagy kaviár nélkül, mit főznek egy hideg téli estére?! Úgy van, tasakos levest, vazze! Friss kenyérrel, mert ugye mennyire jót tesz estére két nagy karéj fehér kenyeret becsavarni, Norbi forogna a sírjában, ha már meghalt volna, most csak Réka néz csodálkozósan az ilyen felvetésekre, bár ő az év jelentős részében így néz.

A Flexagil reklám meg konkrétan azt se tudom, miért nincs még betiltva. A vén szatyor besasszézik a gyógyszertárba és elkezdi a wishlistet, hogy olyan kell, ami hatékony, olcsó, nem tartalmaz nyomokban sem mókust és csonthéjas származékokat és mire a lista végére érnek a 9-ből 8 kilőve. Indirekt módon bebizonyítva, hogy az összes többi szar, ami a polcon van, nem is értem minek forgalmazzák őket. Valaki direkt drága, semmire nem jó, mókuskivonatot keres, mert pont kifogyott otthon a Richteres dobozból. Mert minden normális háztartásban van Richteres doboz, mindig azzal az egy gyógyszerrel, amire éppen szükség van, legyen az szívizom erősítő, vagy túlzabálás elleni gyomornyugtató. Ennél nagyobb már csak az, amikor a filmekben a taxis kifizetésekor pont annyi pénz van a zsebedben, ami elég a fuvardíjra.

A családi autók szerelmesei meg csak óvatosan rohangáljanak az utcán, még a végén a nyakukba szakad a család a szó legszorosabb értelmében. Azt nem teljesen értem, hogy miért pont a legjobb részt szkippelték a gyerekvállalásban, miért egykorú gyerekeik lesznek, akik nem ikrek és mit csináltak volna, ha 3-nál több gyerek lett volna, mert az ötszemélyes autóba igencsak szűkösen lettek volna.

A legtöbb kérdésre a válasz Penny, esetleg, hogy az Aldi olcsó, ha gombás a lábad, akkor vagy térdzokniban üldögélsz a strandon, vagy hárfázgatsz a konditeremben. Azt istenek Corvettel járnak (legalábbis, akik Paco Rabanne parfümmel fújják magukat), a macskák Whiskast vennének és lyukat ütnek a falon, ha megrázod a kajástasakot és a magyar Dynamo kihúzza a pólódból a mai Burger King menüt, aminek az árából én egyheti kaját dobok össze, de ez részletkérdés. Mint a Cofidis meg a Provident hitel, ahol csak azért van otthoni szolgáltatás is, hogy fel tudják mérni, hogy mit tudnak vinni, ha rögtön az első héten fizetésképtelen lesz az ügyfél. De majd keresünk egy jó kis adósságrendező hitelt és kezdhetjük is elölről, a lényeg, hogy fogyasszunk.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr838074112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása