2017.03.17. 19:20| Szerző: Athos0314

Annyira szabadságon voltam a hét első felében, hogy tökre nehezemre esik visszaszokni a normál menetrendbe, úgyhogy csak most sikerült leülni egy kicsit klimpírozni, bocsesz.

Viszont temérdek időm volt egy csomó baromságra a pihenés alatt, úgyhogy szupertitkos Pentagon és NASA hackelést követően sikerült kinyomoznom, hogy túl sok embernek nem adatik meg talpon maradni. Ahogy nagyjából leszűrtem a korábbi játékosok, vagy éppen nem játékosok hozzászólásaiból, akiket azóta minden bizonnyal likvidáltak, vagy titkos CIA börtönökben tartanak fogva (amik hangsúlyozottan nem is léteznek), ez is csak egy ki a szimpatikus, képernyőügyileg menedzselhető válogatás, hiába színezik értelmi képességeket feltáró tesztekkel. Ráadásul többkörös, úgyhogy ha a párkeresési sikerrátámat vesszük alapul, ami 99%-ban a profilképeimre épül, akármilyen szellemes első levelet is írok a hölgyeménynek, nagy valószínűséggel a portán sem fogok túljutni, nemhogy a harmadik körös kamerák nélküli próbafelvételig. Teszem hozzá eddig még nem zavart, hogy normálalakban sem írható fel a női reakciók aránya, de már konkrétan ott tartunk, hogy saját bevallása szerint nagyothalló, szájról olvasó lány sem méltat válaszra (értem én, hogy nem a látásával van gond), biztos tömött sorokban állnak nála a Brad Pitt hasonmások, én meg válogassak inkább a hycomatos közösségből, mert efölött már indokolatlanul túllőttek az elvárásaim. Na az ilyenek miatt lesz az ember introvertált és költözik Finnországba.

Na de egy kicsit elkanyarodtam, vissza a vetélkedésre. Az se baj, ha nem sikerül képernyőre kerülni, elvégre megpróbáltam és az a lényeg, meg hogy mindig legyen hat doboz sör a hűtőben és amilyen irányba mostanság elmozdult a műsorstruktúra, lehet nem is lesz nagy baj, ha mindez kimarad az életemből. Egyre genyóbbak a feladványok, mintha az elmúlt évben minden második nap kifosztották volna a kasszát, vagy nem folyamatosan 100 forintokkal szopnának, az amúgy értelmes emberek a külső körben. Egy hatsoros idézetet kell befejezni 3 karakter megadása mellett, amiből egy kötőjel, aztán ha leketyeg az óra, néznek rád értetlenül, mint a harmadik teve Noéra, hogy nem igaz, hogy ezt a rendkívül ismert Mao Ce Tung idézetet nem ismerted, de ugye most egyből beugrott, ahogy megjelent a megfejtés. 

Volt időm mobiltelefon teszteket is böngészi, így a statisztikáknak megfelelően, miután megtaláltam a tökéletes, Pareto optimális pontot az ár és tudás mátrixában, gyorsan ki is derült, hogy a gyár megszüntette a típus gyártását, úgyhogy inkább vegyél valami szart, mert azt egy év múlva cserélheted is le, viselkedj már végre úgy, mint egy rendes fogyasztó! Ugyan így nyírják ki folyamatosan azt az egy sampont, amitől nem habzik a szám, nem korpásodik a hajam, ráadásul megfizethető, de gondolom folyamatosan kiderül, hogy a volt Szovjetunióból illegálisan kicsempészett uránpogácsákból készül, amik nem várt mellékhatásokat okoznak mindenkinek rajtam kívül, így ki kell vonni a forgalomból, én meg használjam a színvisszaállítós, újraépítős, lélegző, kondicionálós, balzsamos hígfost, ami speciel korpásodás ellen pont nem jó, de ez az én problémám, oldjam meg magam. Mese nincs, valahonnan szereznem kell uránt!

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr1012346175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása