2017.04.26. 20:09| Szerző: Athos0314

Szolgálati közlemény: a 4-6-os villamosok újra eredeti útvonalukon, a síneken járnak. Csak szólok, hogy már ne várjátok hajnali 5:30-kor bamba képpel a pótlóbuszokat a megállókban, mint egyes meg nem nevezendő bloggerek. Ha valami jön, ami sárga és nem zenél (mivel az a Family frost lenne), akkor az a combino lesz. Ja és miután realizáltátok, hogy már más a menetrend, legalább a zebráig menjetek el, még ha piros is, mert az út közepén, felfestés nélkül előfordulhat, hogy ledudálnak.

Ma megvolt az éves szervizelésem is a bányában. Már megint alkalmasnak találtak, így 30 perc várakozás után kénytelen voltam visszamenni dolgozni. Már kezdtek aggódni értem, hogy testüregekre kiterjedő motozást tartanak, vagy lepkehálóval kergetnek az ötödiken, de egyszerűen csak sokan voltunk. Önbevallásos az orvosi vizsgálat, szóval az esetek 99%-ban mindenki teljesen épeszű, atletikus és tökéletes vérképű, bár most megmérték a pulzusomat is (majdnem mindig csalok és ilyenkor nem veszek levegőt, nem hiányzik, hogy rohammentővel vigyenek el), meg a táblát is el kellett olvasnom a szoba végében és lássuk be, már az is eredmény, hogy észrevettem, hogy van egy tábla a túlsó falon, sőt a tippelgetés is magas találati aránnyal sikerült.

És csak, hogy bizonyítsam, hogy mentálisan azért nincs minden teljesen rendben, az új bakancslistás kihúzandó tételem a stand-up fellépés lesz. Állítólag vannak olyan helyek, ahová beengednek bárkit, hogy 5-10 percig mórikálja magát. Nekem meg az egész életem egy vicc, úgyhogy szerintem egy nagyon erős, ironikus, szarkasztikus anyagot tudok összeállítani és csak magamról kell dumálni, ez minden hülyének megy, hát még nekem. Majd szólok, ha jönni kell kamuröhögni, meg tapsolni, esetleg lebuzizni, vagy tojást dobálni (tisztázzuk, a tojást nektek kell hozni). Addig is két dal a jelenlegi kedvenc ironikus humoristámtól (angol tudás erősen ajánlott), tessék követni a munkásságát, fényévekkel előzi meg az itthoni Kiszel Tündézős, vulgáris és pin@zós poénokkal operáló "humoristákat".

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr5412456919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása