2014.03.09. 18:44| Szerző: Athos0314

A kézimunkaszakkör (nem, nem az, amire gondoltok) váratlan sikert eredményezett, a lányok egész el voltak ragadtatva (legalábbis nagyon ügyesen színészkedtek, ha mégsem), így a családtagok is hasonló remekműveket kaptak, az elkészült pályamunkákat a Szépművészeti Múzeum egy nagyon VIP tárlatán tudjátok megtekinteni, de akinek nem lenne ideje "csak" emiatt felvonatozni Pestre, annak közzéteszem itt is a lenyűgöző képeket (szívesen, jöttök eggyel!).

DSC_0036.JPG

DSC_0042.JPG

DSC_0039.JPG

Ma szabad szedéses annyit zabálsz, amennyi beléd fér családi ebéd volt tesóméknál, ahol köztudott, hogy olyan jó és különleges kaják készülnek, amiktől ránézésre felszedem azt, amit 9 hét kemény munkájával sikerült leadnom. Hogy tartsa így az ember a diétát (?), olyan, mintha egy hiperaktívot leültetnél sakkozni...kb 10 másodpercig bírja, aztán megtörik és felülkerekedik az igazi énje. Az agyam egy rejtett szeglete termeli az igazságszérumot, így be kell valljam, hogy fehér kenyeret ettem (csak egy felet és csak a belét, így remélem jó magaviselettel harmadolható a büntetésem) és két egész szelet sütit is a főfogás után (ez már viszont komoly visszaesés, szal megfontolandó a halálbüntetés visszaállítása), de most tényleg! Ki hagyna ott egy (hát még kettő?) isteni citrom és kakaókrémes kísértést, amikor volt egy egész tálca belőle?! Naugyehogyugyehogy!!! Hazaérve 30 percet térdepeltem barnarizs- és kukoricaszemeken, amiket aztán büntetésből nyersen kellett megennem, miután jó bulémiás módjára meghányattam magam (nem kell ám mindent komolyan venni, amit leírok, nem is volt 30 perc :D). A héten mindössze fél kilót sikerült ledobni (csaltam, mert egy nap kimaradt az edzés az üvegfestés miatt...a hölgyekért bármit), most már tényleg súlyhatár környékén vagyok, még három hét és folyathatja mindenki a nyálát, legyen az átmeneti arcidegbénulás vagy a képeim hatására, az önbizalmam miatt úgyis az utóbbira fogok gondolni, akármi is legyen a kiváltó ok. Már csak ötöt kell aludni és egy évvel közelebb kerülök a harmadik X-hez (az meg ugye már pornó, vagy gyermek lelkületűeknek Vin Diesel), ami pedig a második 5 éves terv közepét fogja jelenteni, amikorra is már elég sok jelenleg elméleti tervnek meg kell valósulnia, vagy legalábbis nagyon sínen kell lennie a la József Attila. Bizakodó vagyok, az események pörögnek, mint bádoglavór a betonon, ha előrelépés lesz bármilyen fronton (és azt kell mondjam, megvan rá most a lehetőség, de nem spoilerezek le semmit, csak, ha már tutkó) ti lesztek a másodikak (ugyebár én vagyok az első, mielőtt bárki megkérdezné), akik megtudják...legalábbis a publikus részeket.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr645851548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása