2017.01.31. 20:05| Szerző: Athos0314

Csak normál alakban felírható távolság választ el a görög istenné válás rögös útjára lépéstől, hogy beiratkozzak végre a konditerembe. Mindig elkezdeni a legnehezebb és ugye nem tett jót a lelkesedésemnek, hogy a múlt héten két nap fosás után átadtam a történelemnek az ünnepi súlyfelesleget, minek ide edzés. Megfordult a fejemben, hogy tartósan is lehet némi kalici vírussal figyelemre méltó eredményeket elérni, de több ponton is megtorpedózták a bányában, hogy egész nap egy mobilvécén ücsörögjek a gépnél, itthon meg ugye hidegebb van a klotyóban, mint szabad levegőn.

Így első és legfontosabb lépésként összeállítottam "A tracklistet". Közel 20 órányi zenét sikerült összepakolnom. Mondhatnátok, hogy ugyan minek, hiszen még szilveszterkor is maximum 18 órát vagyok egyhuzamban talpon, de ki tudja...egyszer nagyon belelendülök a szobabiciklizésbe, meg sem állok, amíg el nem érek a falon lévő tükrökig. Hogy kellően megalapozzam a hangulatot, már két napja csak ezeket a számokat hallgatom, már érzem is, hogy ég a zsír (de az is lehet, hogy csak nem zártam el a tüzet a bundáskenyeres serpenyő alatt). Már a második lépésen is túl vagyok, aminek keretében edzőtáskát (az nagyon fontos, így mindenki láthatja, hogy hova is megyek), három karcsúsított pólót (ami még annyira nem indokolt, de így szembetűnőbb lesz a változás, 10-15 alkalom és simán elérem az előtte állapotot) és két nagyon herzig gatyát újítottam be. Hazafele persze eszembe jutott, hogy egy türcsi, egy kulacs, meg egy jó vastag befőttesgumi sem ártott volna, esetleg gumipók, amivel a fejemhez tudom majd erősíteni a szemüvegem annyira, hogy ne kelljen féltizedmásodpercenként a lecsúszó pápaszemet Vágó Istvánosan feltologatni a második csepp izzadságnál. Mert ugye fennáll a veszélye annak, ha szemüveg nélkül megyek, hogy maradandó károkat okozok magamban helytelen eszközhasználat miatt, pedig ott volt a figyelmeztetés, bameg (a türcsi is jó erre, vagy a vérzésre tudok nyomókötést applikálni, vagy a könnyeimet tudom nagyon gyorsan letörölni vele), esetleg ne vegyem észre életem szerelmét, ha szembejön, vagy indokolatlanul csúnya lányt szólítok meg, de mivel erősebb nálam, nem merek szakítani soha. Addig is mindenki csináljon négyütemű fekvőtámaszokat, lehetőség szerint dubstep, vagy techno-pop remixek ütemére! Egészségünkre! Teszed le a felespoharat! Állandóan csak a piáláson jár az eszetek.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr8912172532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása