2017.08.06. 10:15| Szerző: Athos0314

Tudjátok, néhány évente rám jön a hoppáré és akkor nekiállok korszakalkotó változásokon gondolkodni. A fogszabályozás óta eltelt 2 év, úgyhogy megint eljött az idő.

Tegnap óta új típusú diétán vagyok, amivel nem fogyni akarok, csak a testzsírszázalékomat csökkenteni. A napi menüből immár hiányzik a kenyér, a fehér rizs, a tészta és a krumpli, cserébe annyi zöldség és gyümölcs kuksol most a hűtőben, hogy alig fér el a rudi, meg a joghurt. Mert sajnos az édességről továbbra sem tudok lemondani, de mértékletesen (azaz csak egy fél tábla csokit zabálok meg egyszerre, nem az egészet) szerintem nem lehet gond. Igazából csak a köreteket, meg a reggelit kell újragondolni, de a wokos párolt zöldségekkel, meg zabpehellyel, natúr joghurttal sem lehet akkora érvágás táplálkozni, ha éhen maradnék mégis, akkor vissza az egész.

Persze mit sem ér pusztán a táplálkozás változtatás, újszerű mozgásterápia sem árt (mondjuk ahhoz képest, amennyit az elmúlt 4 hétben mozogtam, már a klotyóra kisétálás is komoly testmozgásnak számít). Persze mostanság az egyhelyben üléssel is vastagon elégetem a zsírtartalékaim 20%-át olyan román meleg van, de úgy éreztem kell valami új (tudjátok, hoppáré). A Decathlonban (ez itt a reklám helye) sikerült egy olyan eszközt beszereznem, ami már rögtön első látásra előre vetítette, hogy végre ki tudom majd használni a baleset biztosításom összes záradékát, mert nincs az az isten, hogy ezt komolyabb testi sérülés nélkül megússzam. Mutatom:

big_b3a9a36e-3b59-4b22-83da-a3015024a62a.jpg

big_bc1af883-8727-409d-90e5-c8eeac067192.jpg

Nem, nem két kezes mágikus henger, amivel szöszmentesíted a garbódat, hanem mondern kori kínzóeszköz. Első ránézésre még nem tűnik űrtechnikának, de nagy jóságokat lehet vele csinálni. 

Elárulom, csak a videón tűnik olyan kva egyszerűnek, én a csajos változatokat is csak jelentős csalás és sérv mellett tudom egyelőre megcsinálni, de mivel van tartásom és büszkeségem, mindezt a hőségre fogom, esetleg Sorosra, mostanság az ő hibája majdnem minden. Ha valaki beszólna, vendégem egy edzésre. Kivéve, ha olyan erős, mint a videón látható emberek, úgy nem nagy kunszt.

A harmadik ág pedig, hogy a blog jelenlegi formájában, ha nem is szűnik meg, de szünetel és jelentősen megritkulnak a bejegyzések. Ez betudható annak egyrészt, hogy feloldhatatlan nézeteltéréseim vannak úgy általánosságban az internettel és a közösségi médiával egyaránt, amit valamilyen formában újra kell értékelnem magamban, másrészt egy teljesen új területen akarom kipróbálni magam, amihez még elég sokat kell tanulnom. Nem, nem pornó, kell a pénz, de nem ennyire, meg már ugye fiatal sem vagyok, hogy arról ne is szóljak, hogy annyira szégyenlős vagyok, hogy itthon is búvárruhában zuhanyzok. Lehet, hogy ez is dugába dől, mint a zenei album projekt, de már emiatt is megnyugodhat mindenki, itt nem fogok énekelni. Ha lesz előre lépés, higgyétek el, ti fogtok elsőként értesülni róla.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr3912723048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása