2014.05.11. 17:43| Szerző: Athos0314

Jól telt mindenkinek a hosszú hétvége? Hogy kiakad a szopatás mutató?! Bocsi, de nem lehetett kihagyni! Tegnap nekem is sikerült 16:30 körül hazaérni, egyszerűen hányinger, hogy még szombaton is ennyit kell melózni, hiányzott, mint egy kiadós végbéltükrözés a csillagvizsgálóban. De legalább a hangulat jó volt szokás szerint, bár a nap végére kezdett mindenki passzív agresszívvá válni. Sebaj két hét múlva befigyel egy kis szabadság, tervek szerint a fővárosba is felnézek, megnézni rég nem látott ismerőseimet, rokonaimat és ha már ott vagyok egy szigetkört is csak lenyomok már. Elintézem ügyes-bajos dolgaimat, aztán már csak másfél hónapot kell aludni és végre Szalókon lehet lazulni újra.

Tervben volt, hogy lemosom a verdát, de csak azért sem adom meg az időjárásnak azt az örömet, hogy holnap már csatak sár legyen az első kósza felhőszakadás után, úgyhogy inkább úgy állok hozzá, hogy most van egy rejtőzködésre alkalmas, terepmintás festésű autóm, amivel nagyon könnyen bele tudok olvadni egy tetszőleges háttérbe. Különben is, belülről fel sem tűnik, akit meg zavar, annak tudok adni egy vödör vizet meg egy szivacsot (csak remélni tudom, hogy egy nagyon dekoratív bikinis, vagy monokinis lányt fog először zavarni) és tehet egy szívességet (ha még mindig az előbbi lányról beszélünk, akkor többet is).

Ma másfél hét kihagyás után felálltam újra a mérlegre, ami szerint (csak remélni tudom, hogy hazudik) 2 kilót híztam. Banyek, most megint figyelhetek oda, hogy mit és mikor eszek, tudtam, hogy most már egész életemben ez lesz. Pedig annyira azért nem engedtem el magam, de valóban többet engedtem meg magamnak szénhidrát téren, mint korábban, erre tessék, máris szopóágon vagyok (úgy utálom azokat, akik csak tömik magukba a hizlaló cuccokat és meg sem látszik rajtuk és mindehhez még csak a bulémiás klub tagjai se kell legyenek).  Még jó, hogy a testmozgás megmaradt, még a végén a drága pénzért átalakított ruhatáram már nem lesz jó rám, akkor meg csúnyán rábasznék. Élek a gyanúperrel, hogy nem a szakáll emelt a súlyomon ennyit, de azért ma már így három hét kihagyás után trimmelek egy kicsit magamon (az egészséges határokon belül, nem lettem időközben négyes metroszexuális), hátha egy kicsit kulturáltabb külsőt kölcsönöz majd. Sőt, ahogy a híreket olvastam még akár eurovíziós dalfesztivált is nyerhetnék, bár számomra egyenlőre nem tiszta, hogy az illető, aki most nyert egy szakállas nő, vagy egy hosszú hajú, borostás faszi, aki festi magát. Állítólag a Wurst nem csak a nevében van benne, hanem nyomokban a bugyiban is körvonalazódott, de Lady Gaga-nál is pont ez volt, még a végén róla is bebizonyosodik, hogy csak egy nagyon feminim kinézetű tinédzser fiú. A lényeg, hogy ha a kinézeted ki is bassza a biztosítékot az emberekben, még akkor is viheted valamire, még ha a tehetséged nem is találkozik közönség igényekkel. A tehetség hiánya nálam már megvan, most már csak valami mellbevágó külsőt kell kitalálnom, mondjuk copfos masnis kiszőkített hajjal, egy nagyon pici Chaplin bajusszal megfejelve, búvárruhában, körömcipőben. Ha valaki nem érti, majd azt mondom ez avant-garde...Most pedig megyek futni, hogy villámgyorsan megszabaduljak a plusz kilóktól.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr786152144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása