2014.07.10. 19:47| Szerző: Athos0314

Kezd kissé érdektelenségbe fulladni a blog, szóljatok, ha nem érdekel senkit, a magam szórakoztatására tudok papíralapú naplót is vezetni...(mondjuk úgy elég nehéz lesz visszajelezni, ha a kutya se olvassa ezt a felhívást sem).

Ha esetleg valaki látná azt a barmot, aki rákönyökölt az időjárás távirányítójára az vágja már tarkón, hogy nem arra kellene a nyálát folyatni, mert a globális felmelegedés, meg az ózonlyuk  (tudjátok, mert lelőtték a nagy varázslót) miatt már így is kva anyázik az összes jegesmedve, nem kellene még 19-re lapot húzni és megkavarni a szalámit holmi szeszélyes évszakok felállással. Most, hogy végre az összes biciklis cucc megérkezett, gyakorlatilag nem tudom teljes biztonsággal kitenni a kerekemet itthonról, hogy ne tartanék attól, hogy 3 perc múlva aqua-parkosat játszok a gatyámban és távolról sem a korom miatti vizelettartási gondjaimról beszélek (merem remélni, hogy még jó 60 évig nem erre fogok gondolni, bár a halandósági statisztikákat nézve 60 év múlva már 30 éve halott leszek, esetleg a munkahelyen mesterségesen tartanak életben, mert addigra nyugdíj korhatár már úgysem lesz, szóval egyfajta életfogytiglanként lehet majd felfogni a munkaviszonyt). Borzasztó, hogy 5 percenként esik, aztán a nyomasztó 30 fokos hőségben már levegőt sem kapsz, az esőkabát rádfülled, az esernyővel pedig a spontán széllökések miatt átvitorlázol Jugoszláviába, ahol felszólítás nélkül szitává lő két F16-os. Én meg itthon gyönyörködök mindeközben a szép új kesztyűben, meg gatyában, amit még csak ki sem tudtam próbálni, hogy a menő csomagtartó táskáról ne is beszéljek. Tény, hogy a szekrényen is jól mutat, de jó lenne rendeltetésszerűen is használni végre őket. Így marad a futkározás, bár ebben is van kihívás, a viharok után egész komoly terepfutást lehet rendezni a faluban, mindenhol kidőlt fák, apró tócsáknak álcázott 20 centis árkok mindenfele, ja és persze az idióták, akik 80-nal átmennek az útszéli vízösszefolyásokon, mert mennyire menő már, hogy felveri a vizet az 1000 éves, rohadó Wolkswagen.

Tematikai változást tervezek a blogon. A szombati zenei betéteket statisztikák szerint csak én nézem, úgyhogy nagy valószínűség szerint megszűnik, ellenben mivel csak a grafomán hajlamaimat tudom kiélni a pötyögésben, de ennél sokkal több kívánkozik ki belőlem, így pilot jelleggel a két hetes szabim alatt elindítok egy vlog szekciót is vasárnapi adásokkal, a korábbi vasárnapi bejegyzés pedig a Jó ebédhez rovat helyére kerül. Első nekifutásra 2-3 adást terveztem összehozni, egyenlőre mindenféle tematikai elképzelés nélkül, kreatív ötletek már vannak, a kivitelezéshez még egy kicsit turbóznom kell a technikai ismereteimen, de ugyebár a kihívások embere vagyok. Az első néhány részből úgyis kiderül, hogy van-e rá igény egyáltalán, ha a nézettség számláló még kétjegyű számot sem fog elérni, akkor megy a süllyesztőbe, a blog pedig további külön fórumokon való reklámozás nélkül fog tovább üzemelni. Akit érdekel úgyis ránéz az oldalra, aki meg pont leszarja, az nem egy facebook poszt miatt fogja megnézni.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr316497881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása