2014.12.11. 20:31| Szerző: Athos0314

Az olvasottság a béka segge alatt, hát ezért tépem én a billentyűzetet hetente háromszor? Mondanám, hogy hogy hiányoznék mindenkinek, ha most abbafejezném ezt az egészet, de tudom, hogy ez csak önámítás, úgyhogy meg sem próbálok ezzel fenyegetőzni, inkább mindenki szedje magát össze és ha nem is olvassa el a posztokat, legalább kattintson a linkre, a statisztikák így is sokat tudnak dobni a jókedvemen.

Már nagyon Karácsonyi hangulatba kerültem, ami sajnos csak abban mutatkozik meg, hogy sikerült beszereznem észrevétlenül az ünnepi plusz kilókat, bár még mindig ámítom magam azzal, hogy mindez csak nagy sűrűségű izomtömeg. Tény, hogy az év vége közeledtével egyre több ganét kell kihánynunk egyre rövidebb idő alatt a bányában és ezért néhány rendesebb embernek eszébe jut, hogy némi édesipari termékkel köszönje meg áldozatos munkánkat (és azt, hogy őt ezzel egy új Mercedeshez juttattuk valószínűsíthetően, úgyhogy ő is küld egy doboz Mercit) és a mindennapos agybajt ellentételezendő bizony elég sok csokit tömtem magamba az elmúlt időben. Ehhez még hozzájött a tévé előtt nassolás (jellemzően fagyi), némi csoki- és nápolyikészlet koptatás, amit a bőröm is sikeresen lereagált, így ismét tizenévesnek érezhetem magam, annyi ragya nőtt ki rajtam, úgyhogy sürgősen vissza kell fogni magam, már 3 kilóval mutat többet a mérleg, mint az ideális lenne. Napi egy rudit engedélyeztem magamnak (mert ugye a kalcium nagyon fontos a fejlődésben lévő szervezetnek) és megint oda kell figyelnem, hogy este már ne zabáljak szénhidrátot, cukrot és keményítőt, mert pikk-pakk kinövöm a vadi új ruháimat, az meg konkrétan felb@szná az agyamat, de nagyon. Melós lesz ezt még 60 évig fenntartani, de ha már egyszer kiderült, hogy el lehet érni, akkor nem most fogok kiszállni, ez csak egy újabb szardarab az életben, már egészen hozzászoktam az ízéhez. A zártosztályon még két hetet és két szombatot kell valahogy kibekkelni, aztán, ha az égiek is úgy gondolják az idei évre már leteszem a lantot, két ünnep között dolgozzon, akinek Imre az anyja, még így is szabit viszek át az új évre, mert épp csak idő nincs rá, hogy kivegyem, de legalább lesz két nyugodt hetem az óév végén és józanodni is marad időm év elején (mondom ezt úgy, mintha annyira horzsolós partykon vennék részt az újév közeledtével - ezúton is várom a buliajánlatokat, nyitott vagyok majdnem mindenre, kivéve a melegpornó és az egész este táncolós bulikat - a fél pohár pezsgő azért annyira nem szokott megártani, nem úgy mint az éjféli virsli zabálás). Alakul a borotva mentes december is, csak a legszükségesebb igazításokat végzem el, szigetelni kell arcon is, jön a cidri és mégsem járkálhatok űrhajós sapkában (valaki hívta így rajtam kívül az egészfejes kötött sapkát, amiből csak az arcod látszott ki egy kör alakú lyukon?), elég rosszul mutatna a mostani szövetkabátommal. Reggelente persze deresre fagy, mire lekocogom a szokásos 3 km-t és ebben az átmeneti már nem borosta, de még nem szakáll állapotban elég hülyén fest, de majd egyszercsak én leszek a Sean Connery és akkor aztán lesz hűűűű meg hááááá. Csak győzzem kivárni...

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr246976049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása