2015.10.29. 18:20| Szerző: Athos0314

Szerintem valami ritka geofizikai anomália (ami továbbra sem egy ritka arisztokrata név) következtében 5%-kal emelkedett a tömegvonzás a lakásban. Gyanúmat arra alapozom, hogy az elmúlt időszak edzései ellenére, miután már teljes lelki nyugalommal álltam fel a mérlegre, kiderült, hogy még 1,5 kg beosont valahol a szellőzőrendszeren, ráadásul az itteni mérleg még önbizalom növelő értékeket mutat az otthoni illúzióromboló berendezéshez képest, szóval a helyzet súlyos a szó legszorosabb és képletes értelmében is. Élek a gyanúperrel, hogy az óraátállítás miatt a szervezetem egy kicsit más ütemben kezdte el raktározni a zsírt energiát, még ha csak egy órás csúszásról is van szó, plusz ugye a futások száma is csökkent eggyel, hogy a torna utáni egy nap mozgáskorlátozottságról ne is beszéljek...egyre jobban utálom a mostani időszámítást. Ha ezek közül egyik sem, akkor vagy a kormány, vagy a migránsok felelősek a kialakult helyzetért, ahogy tudom mostanában őket kell okolni bármiért, ami nem az álmoskönyvekben leírtak szerint történik. Jutalomból vacsora megvonással, vagy ha nagyon kopogna a szemem, akkor csökkentett adag bevezetéssel próbálom visszaállítani az egyensúlyt az erőben, azzal már mégsem áltathatom magam, hogy a kockák a hasamon egy ritka alakzatban, a derék körül hengeresen helyezkednek el, de higgye el mindenki, hogy az tiszta izom, esetleg övtáska.  Pedig mellkastól felfele már biztató részeredményeim vannak, gondolom csak nem mumpsz, vagy pajzsmirigy, esetleg valami allergiás reakció, hanem tényleg némi koncentrált izomtömeg, ami egész kivételesen jól mutat, kár hogy nem mellszobor vagyok, így összképileg akár egy Brad Pitt arcú Buddha is lehetnék, pont ott tartanék, mint most. De holnap már péntek, meló után egy kis léböjt kúra Russal (nem kell beszólni, hetek óta alig ittam sört, még az is lehet, hogy ennek hiánya vezetett idáig, minden eshetőséget ki kell vizsgálnom), hogy aztán a hétvégét végighiperaktívkodjam, mint egy zárlatos Bíró Ica.

Lassan el kéne jutnom a vakászatra is, hogy új szemüveget csináltassak, mert ha elcsúnyulnék, legalább a látszatát tartsam meg annak, hogy okos vagyok, de fejügyileg már csak egy zoknisapka hiányzik, hogy ByeAlexnek öltözhessek (erre a névre amúgy egy egész franchise-t fel lehetne húzni a Hello Kitty mintájára, masni a hajába, x-ek a szeme helyére, oszt ByeAlex, ha jól tudom már van Goodbye Kitty is, masnis macskakoponyával). Igazából lusta disznó vagyok bejelentkezni (mert ugye itt sem várják az embert, mint a betegeket a kórházban), mindig csak halogatom, hogy majd jövő héten és ezzel a hozzáállással eltelt időközben 3 hónap, mivel már a próbaidőm letelte után (igen feltételesen vagyok szabadlábon, úgyhogy mindenki rettegjen) úgy gondoltam, hogy itt az ideje új Superman álcát vásárolnom magamnak, de maradt a máshogy fésülöm a hajam (máig nem értem ezzel hogy tudott mindenkit megtéveszteni Clark Kent, minden szereplő nem lehetett szürke hályogos retardált) és a szakállnövesztés, a tükör nem kér időpont egyeztetést. De jövő héten most már tényleg kérek egy randit a szemorvostól, de B-terv szinten azért dolgozok egy új frizura kivitelezésén is, több szőrt már nem tudok a fejemen növeszteni.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr348034198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása