2016.06.23. 18:29| Szerző: Athos0314

Tudom mindenki EB-t néz, meg szabad idejében takarítja az eufória okozta romokat, de még van vagy 10 kép, tessék nagy duzzogva végig nézni!

1. Az egyetemi kampusz egy másik épülete, aminek a tetején konkrétan van egy függőkert, ahova tök ingyen bármikor fel lehet slattyogni. Egy menza is üzemel az épületben, így a tetőre kivezetett légelszívóknak hála, egy mély lélegzet után már tudod is, hogy mi az aznapi menü.

38.jpg

2. Mint egy poszt-apokaliptikus film díszlete. Odabent meg csendben tanuló diákok...ez meg olyan sci-fi vonal inkább.

39.jpg

3. A susnyás a tetőn. A sárguló bokrok láttán már lehet sejteni, hogy itt kevésbé aktív a kertész, mint az összes többi zöldöveztben, biztos nem sok kedve van naponta lépcsőzni. 2 zlotyiért elnézhetsz messzire a narancssárga távcsövekkel a háttérben...kár, hogy az összes fa belóg a képbe, szóval ez valami aljas pénzügyi csalás lesz.

40.jpg

4. Ha eltévednél: a görög étterem jobbra 10 méterre, Athén balra 2160 km. Gondolom az Újkígyós táblát pont az érkezésünk előtt szerelték le.

41.jpg

5. Ha már nagyon éhes vagy, mindenképpen az éttermet válaszd, mert pont olyan kaját adnak, mint görögben...mondom ezt úgy, hogy még soha nem jártam ott. Ja és a pincérfiú végtelen jófejségből több magyar szót is megtanult, így mi éreztük kellemetlenül magunkat, hogy alig mekegünk lengyelül. Azt már meg sem említem, hogy díszes társaságunkból valaki illedelmesen, napszaknak megfelelően köszönt MAGYARUL belépéskor és a chocolate mousse-t is "csoki musz" címszó alatt kérte ki...én kérek elnézést.

42.jpg

6. Újabb park, újabb szökőkút. Haljak meg, itt még tényleg nem jártunk, ez egy teljesen különálló egység. Sajnos a kép pont nem adja át, de a madzagos lány a két bottal orbitális szappanbuborékokat csinált a berendezéssel, ami pont a pofádba robbant. Külföldön sincs jobb íze a szappannak, mint itthon. Közben a gyerekek meg szokás szerint összetiporják a bokádat rajcsűrözés közben.

43.jpg

44.jpg

7. Na, itt a posta. Annyira autentikus a környék, hogy a felújítást besorolták a 7 halálos főbűn közé, ezért néz ki minden pont úgy, mintha 2000 éves lenne. Ez már a város azon része, ahol már egyre többen leszarják, hogy élnek külföldiek is, ők bizony nem tanulják meg azért a néhány hülyéért az angolt, neki úgyis a munkaidő végéig az étteremben kell lennie, kivárja, amíg a turista feladja és átmegy a szomszédba.

45.jpg

8. Meglepő, de újabb park. Ez a királyi rezidencia elő- és hátsó kertje. Azért örülök, hogy nem nekem kellett a füvet nyírnom, mire a végére érek, kezdhetném elölről.

46.jpg

47.jpg

48.jpg

49.jpg

9. A végére pedig egy kiváló példa, hogy a Google translate nem feltétlenül dob ki mindig értelmes dolgokat. Az alábbi táblát a csónak kölcsönzőnél lőttük, de nem feltétlenül tudjuk, hogy pontosan mit is értenek azon, hogy szívesen látják az egyéneket, ami ráadásul messze a legdrágább kategória. Élek a gyanúperrel, hogy nem ez volt a költő célja, de csakazért sem kérdeztük meg, mert nem is tudtuk volna lengyelül levezetni a problémakört. Amúgy is csak Russ akart csónakázni.

50.jpg

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr438835428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása