2017.02.25. 18:44| Szerző: Athos0314

Tudom, még egy nyamvadt szelfit sem csináltam, de esküszöm, ma voltam harmadjára a kondiban. Egyrészt nem feltétlenül vagyok benne biztos, hogy hol is kell az előlapi kamerát bekapcsolni, másrészt meg, aki edzeni megy, annak marhára nincs kapacitása képeket csinálni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy állóképeken komoly kihívásokkal küzdök arcilag, amit egyelőre sajnos nem ellensúlyoz az isteni testem, az még egy kicsit odébb van. Meg hát ugye eleve férfiból vagyok, így aktívan, erős túlzással, kétfelé tudok figyelni, így már annak is örülök, amikor az ellipszisen tekerve, meg hadonászva (ez már eleve kettő, úgyhogy innentől minden plusz földöntúli teljesítmény), miután nagy nehezen megtalálom a számat a kulacsommal, nem az orromon hörgöm ki azt a kevés folyadékot, amit próbálok bevinni a szervezetembe, miután már csorog a hátamon az izzadság. Ha meg lemegyek súlyzókkal mókázni, akkor meg már a kezemet nem tudom a mellkason szintje fölé emelni a végén, úgyhogy, aki szeretne élőben megbizonyosodni arról, hogy nem csak vetítek, azt szívesen látom szerdánként reggel hatkor, szombaton meg nyolckor az edzőteremben. Élek a gyanúperrel, hogy sok ismerős arccal nem fogok összefutni. Amúgy meglepően jó lendülettel tolom az ipart, nem akarok összeesni 50 perc kardió után sem, bár mondjuk súlyokból max 35 kilókkal bohóckodok, ronda hullám lenne, ha ennél nagyobb vaskupacot ejtenék magamra, de ismerem a korlátaimat, úgysem emiatt fog belémzúgni valaki, hanem mert simán nem épelméjű, csakúgy, mint én.

A héten, extra motiváció gyanánt, megkaptuk az ösztönző bónuszunkat, ami egy műanyag reklámtollból, egy hűtőmágnesből, egy szemüvegtörlőből, és egy kis alakú spirálfüzetből állt. Egy darabig pörgettem a lapokat, hátha oda rejtették Deák Ferencet, meg Szent Istvánt, de nem. Erős túlzással 500 forintból kihozható, nem is értem mit elégedetlenkedik mindenki. Tény, hogy a toll olyan, amit a virágok mellé szúrsz le karó gyanánt, a szemüvegtörlővel az éleslátók semmire nem mennek, a hűtőmágnest meg azoknak adjuk, akikkel tudatni akarjuk, hogy hol nyaraltunk, nem azt hogy hol dolgozunk, mert természetesen az összes cucc céglogós. Így már az is sejthető, hogy a tavaly kimaradt repi ajándékokkal lepték meg a rabszolgákat, úgyhogy már az 500 Ft-os beruházás is költői túlzás kategória. De tudtak még lejjebb menni, mert olyan levelet írtak mellé, amitől egyből sorszámhúzó automatát kellett beüzemelni a mosdóknál, mert mindenkire egyből rájött a hányhatnék. Eddig is sejtettük, hogy minek néznek minket, de most már legalább a túloldalról is ki lett ez mondva, nem kell tovább találgatni.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr7812293655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása