2009.09.02. 16:56| Szerző: Athos0314

Örömmel tájékoztatok mindenkit, hogy ismételten folytatódnak a stúdiómunkálatok (már nem is tom hanyadjára indult be), immár a vokálrészek kerülnek rögzítésre. Reménykedtem benne, hogy ezt a részt elkerülhetem, de akkor csak egy sima gitáralbum lenne, és ráadásul a dalokat sem ismernétek fel. Persze van rá egy kis esély, hogy így sem...(ezért készül a tracklist)

Szóval ma megvoltak a demófelvételek...rosszabb, mint gondoltam. Lesz még mit dolgozni a hangképzésen, meg van egy kis intonációs probléma is, de talán az idegesítő orrhangom már alábbhagyott egy kicsit. Ellenben rájöttem mennyi mókás dolgot lehet összehozni egy ilyen hangrögzítős programmal, úgyhogy tekintettel arra, hogy enyhén szólva is csúszott az albummegjelenés az eredeti tervekhez képest, így kárpótlásul néhány elég érdekes számmal fog bővülni az előre közzétett repertoár, egyfajta bónuszként. Hiszen lassan manapság már nem jön ki egy olyan album sem, amin ne lenne legalább 2 bonus track, meg very best of rész, vagy éppen két akusztikus feldolgozás (a két utóbbi nálam nem működik lévén ez az első album, tehát nincs best of mert ez az all of, és persze az akusztikus darabokat ennél jobban már nem tudom akusztikusan feldolgozni). Szóval marad a bonus track, de persze azok is egy kis csavarral, csak, hogy egyértelmű legyen, hogy én csináltam őket. Remélem már mindenki izgul, én mindenestre igen...

Amint egy hallgatható demo elkészül feltöltöm valahova, csak hogy mindenki tisztában legyen azzal, hogy tulajdonképpen mire is számíthat. Amennyiben esetlegesen lesz olyan  - háborúban légnyomást kapott, veleszületett hallószervi rendellenességgel élők stb - akinek ezek után is kedve lesz az album végighallgatására, annak teljes terjedelmében, megidézve ezzel az apokalipszis angyalait, az itt leadhatja az előrendelést és ha földrajzilag nagy is a távolság egy postacím megadásával ezt a problémát is áthidalhatjuk. Limitált példányszám készül majd, úgyhogy mindenki nagyon fontolja meg, hogy szeretne-e magának egyet: ahhoz, hogy szénné röhögd magad elég ha a társaságból egyvalaki kér egyet és akkor közösségi estéken meg van oldva a szórakoztatás rész. Ha ajándékba akarod adni valakinek tegyél le róla: miért akarnád ezzel elrontani valaki szülinapját?! Csak és kizárólag saját felelősségre, saját felhasználásra és maximum lemezkiadó cégeknek való elküldésre.

 |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr861355700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

demonka (törölt) 2009.09.07. 13:04:56

jejeje...valaki lenyúlta az elena nevet és 'lö prezident' nem akartam megint lenni, mert így csak klubbon belül hívnak, meg egyébként is kva titkos.:)
nah szóval: nsgyságom MEGÉRKEZETT és előjegyeztetném magam a műremekre, de nem szívesen adnám meg a címem, tekintve, hogy mennyi hozzám hasonló degenerált olvassa ezt a blogot :D:D (én tuti visszaélnék valakinek a hivatalosan közzétett címével, mondjuk pizzát rendelnék a nevében, vagy ilyesmi.:))
süti beállítások módosítása