2010.09.28. 18:43| Szerző: Athos0314

Mint azt gondolom mindenki észrevette kimaradt a szokásos vasárnapi Európa turné bejegyzés és el is küldtetek melegebb éghajlatokra, de bizony jó okom volt a mulasztásra.

Történt ugyanis, hogy a pénteki napon kaptam egy névtelennek nem mondható telefonhívást Petitől (nem Russ, hanem Edit Petije), hogy mi lenne, ha végre elindulnák a halhatatlanná válás rögös útján és nevezzünk be az RTL Klub dalversenyébe, az eddigi legjobban sikerült (legalábbis majdnem mindenki szerint, aki eddig nyilatkozott) dalommal, az Angyalok járnak köztünk a Földön c. nagysikerű opusszal. Mivel nem járok reinkarnációs tanfolyamra, így továbbra is tartom a teóriát, hogy csak egyszer élünk, szal miért ne. Az események innentől kezdve felpörögtek, vasárnap délután megjelent nálunk a "stáb" konkrét elképzelésekkel és akciótervvel, szal nem volt visszaút. A nyersanyag 95%-át már rögzítettük is, így rövidesen a Topi Entertainment és a válság okozta létszámleépítés áldozatául esett 3 Testőr Studió (mivel már csak én maradtam, Athos) gondozásában megjelenik az első és reméljük nem utolsó videoklipem. (taps, fütty, ováció). Azóta gőzerővel folynak a munkálatok, hogy mielőbb felkerüljünk a világhálóra.

A stáblista:

Szereplők: az angyal, B. Edit újkígyósi/pesti lakos; a hírvivő, magányos zenész szerepében egyhetes borostával a fejemen, jómagam tündöklöm

Forgatókönyv/operatőr/rendező: Topi Peti

Vágó: István

Amint elkészül a végleges változat fellőjük az RTL honlapjára, szétküldöm a linket a világ minden tájára és tessék majd lelkesen szavazni (akkor is, ha szar). Addig is itt a 2 studió első co-produkciója, mindenki nagy örömére az Európa turné hivatalos előzetese:

 |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr682330229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr Peti 2010.10.04. 19:21:59

A full változatot megpróbálom karácsonyig legkésőbb elkészíteni, hogy azt vegye mindenki a fa alá, így meglesz a jövő évi nyári túra fedezete... :)

Amúgy az Angyalos klip elég jól áll...

demonka (törölt) 2010.10.06. 20:42:54

egyszerűen LÁJK! :)
süti beállítások módosítása