2014.02.02. 12:05| Szerző: Athos0314

A mai nappal lezárul az év elején elkezdett edzésterv alapszakasza és mivel úgy értékelem, hogy sikerült végre elérni az "előtte" állapotot, így holnap kezdetét veszi a szálkásítás 8 hete, aztán meg már remélem, hogy örökre ilyen mindennapi mozgásigényű maradok. Fontos leszögezni, hogy nem diétáztam és nem is koplaltam, egyszerűen megválogattam, hogy mit és mikor eszek. A pékáruk abszolút kiestek az étrendből (se kenyér, se péksütemény, se herezádé) és a cukor alapú készítmények (csokika, sütike és minden, ami oly jólesően káros volt eddig) is határozatlan időre száműzetésbe vonultak (úgy hiányoznak), így maradtak a tejtermékek, zöldségek, gyümölcsök, meg a mindenféle húsok és azt kell mondjam ezekkel is jól lehet lakni, még ha kedve is lenne néha az embernek bevágni egy bazi nagy pizzát.

No de lássuk, hogy mi is változott a heti kilenc órányi edzésnek köszönhetően 1 hónap alatt: ami elsőre feltűnt, hogy rám jöttek a korábban már kinőtt kategóriába sorolt cuccok, amik anno még nehezen jöttek fel és még nehezebben le. Most meg két lyukkal beljebb járok az övemen és nem úgy hogy körömollóval fúrtam kettőt a gyáriak közé, hanem standard léptékkel haladva és ülve is kapok így levegőt. Hogy számszerűsítsük egy kicsit a dolgokat, mert ugye az övlyuktávolság mégsem SI mértékrendszerű, íme egy kis táblázat a kezdeti és jelenlegi, hangsúlyozottan "kezdő" méretekről.

80 kg

Testsúly

73,8 kg

27

Testtömeg index

25

26,4%

Testzsír százalék

18,2%

87 cm

Derék

79 cm

92 cm

Csípő

86 cm

63 cm

Comb

62 cm

A comb mérethez hozzá tartozik, hogy igazából 59 cm volt a "mélypont", de a rengeteg ellipszisnek köszönhetően sikerült izmot építeni a leadott háj helyére. Mivel a számok főleg statisztikák felállítására vannak és amúgy is baromi büszke vagyok magamra, így már csak a hiúságom miatt is kénytelen vagyok feltenni néhány képet is, mert azt kell mondjam, mint a Vanish reklámban: a különbség jól látható (a képek nem photoshoppoltak és nem, GIMP-et sem használtam...azt se tudom hogy kell)

A nagyon előtte állapot...

DSC_0010.JPG

DSC_0014.JPG

...és az előtte állapot (ami a most, szal érted?!)

DSC_0027.JPG

DSC_0030.JPG

DSC_0034.JPG

 |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr385793885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naneth 2014.02.03. 21:55:41

WOW, gratulálok a szép eredményekhez! :D Tetszik amit látok..., de azért személyesen is lecsekkolom ám a méreteket...! :P
süti beállítások módosítása