2014.02.18. 19:22| Szerző: Athos0314

Na ki az, aki 54:37 perc alatt ússza a 2000m-t, na, na??? Olyan hangulatgyilkosok vagytok...valahonnan megneszeltétek, hogy edzek, így semmi kihívás nincs ezekben a kérdésekben. A kezdeti 1500 méter 1 óra alatt már a messzi távolban van, ha elérem az 50 perces határt, jöhet a távolságnövelés, klassz lenne a 2500-at elérni, még talán Darnyival is tudnám tartani a tempót. A csajok ellenben nem jönnek továbbra sem, töröm itt magam hétről hétre, hogy egyre dekoratívabb legyek...a faszik bezzeg egyre többen, de ennyire azért még nem kilátástalan a helyzet.

A múltkori indokolatlan sok gondolkodás miatt nagyon ráálltam új zenék beszerzésére (mielőtt megkérdezi bárki is, kizárólag jogtiszta anyagról van szó, azt se tudom mi az a torrent - erre a szóra is úgy kellett rákeresnem a wikipédiában, és tudom, hogy hihetetlen, de simán adnak ki mp3-ban eredeti stúdióalbumokat, ha nem hiszitek nézzétek meg a piratebay-en), ami annyira jól sikerült, hogy szélsőséges igények fogalmazódtak meg bennem, miszerint lassan meg kellene tanulni táncolni. Aki ismer, tudja, hogy rühellek táncolni, kényelmetlenül érzem magam, mint a bábmester az urulógián. Az összesimulós tinglitanglival még úgy ahogy el tudok lavírozni, elvégre azt nem kell túlmozogni, ellenben nagyon kell figyelni, nehogy idő előtt fény derüljön az érdeklődésedre (ha értitek mire gondolok és tudom, hogy értitek), de amikor már koreográfia nélküli improvizációt kell produkálni, ráadásul arra a zenére, vagy rosszabb esetben zajra, ami a hangfalakból üvölt, akkor lefagyok, mint a win98. Eddig sikerült kontroll alatt tartanom ezen új agyi rendellenességemet, de egyre gyakrabban kapom magam azon, hogy felsőtestből már a szokásosnál nagyobb amplitudóval figurázok, ráadásul egészen ütemszerűen...nem lesz ennek jó vége.

Mindenesetre még megvárom a következő nagy Ő jelöltet, mert a tánciskolák a kilátástalan egyedülállók végső mentsvára, ahova ugyan mehetsz ismerkedni, de vagy fasziból van tömeg, így gyakorolhatsz a 60 éves oktatóval, vagy a csajok képviselik az "okkal szinglik" népes táborát, vagy egyszerűen csak első alkalom ingyen van, szal igazából mindenki csak nézelődni jött el húspiac jelleggel, hátha valaki könnyen megdönthető, de a büdös életben nem jön el többet. Én már most sajnálom a leendő partneremet, ahogy a két bal lábammal plusz a járókerettel megpróbálom csak nagy vonalakban lekövetni azt, ami alap négy lépésnek bagatelizál a tanár én meg 5 perc alatt a baleseti sebészeten kötök ki, ahol kétkedve hallgatják végig a kis mesénket arról, hogy csak táncolni tanulok, úgyhogy inkább biztos, ami sicher kihívják a zsarukat testi sértés megalapozott gyanúja miatt. Aztán még az is előfordulhat, hogy benézek egyszer egy első ingyenes alkalomra (soha ne mondd hogy soha, csak a szélsőséges, beteges dolgokra), nem megdöntési, de nem titkolt ismerkedési szándékkal, hátha éppen akkor jut eszébe egy csapat egyedülálló, értelmes lánynak, hogy mekkora buli tánciskolába járni, elvégre az Index életvitel rovata, meg a Cosmo is megírta (bár ha Cosmot olvasnak könnyen kieshetnek az első körös szűrésen). Most miért?...simán előfordulhat...és ha mégsem én leszek a következő Michael Flatley, akkor is Brad Pitt felsőtestem lesz (hogy a mosolyomról ne is beszéljek), szal még mindig elég nagy fórban leszek...all in, én nyertem!

 |   | 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr295821306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naneth 2014.02.18. 22:34:26

Hmmm. Lehidalok. Folyamatosan meglepsz idén. Legnagyobb örömömre! - teszem hozzá. Először a hosszú hétvége történéseivel, most meg a tánctanulással. :D Rám számíthatsz ez utóbbiban is. :D
És még a közzétett méreteket is meg tudom erősíteni! :D
Nyáron szívesen virítok félistenek körében, úgyhogy ne lankadjon a lelkesedésed! :D És ezzel nem hiszem, hogy egyedül lennék... ;) Pussz
süti beállítások módosítása