2014.04.27. 18:53| Szerző: Athos0314

Már több, mint egy hete futok...most asszem Győrnél tartok. Marha macerás ám egyhuzamban ennyit szaladni. Na de most komolyan: szóval minden nap ledöcögöm a magam kis 3 km-ét, olyan erős nyugdíjas tempóban, szigorúan elengedett járókerettel. A köcsög edzőprogram persze sok hasznomra nincs, mivel hamarabb veszti el a GPS jelet, mint Kelemen Anna a szüzességét, így végeredményben elég gyakran csak néhány száz méter kerül dokumentálásra távügyileg, amihez a 3000 méteres részidő társul, így a laikus tényleg azt hiszi, hogy legalább 80 éves vagyok. Pedig ma is verőfényes napsütésben lendültem neki, egy kumma felhő nem volt az égen, mégis mi az istentől veszti el a jelet ez a szar...kiborító! Bezzeg ha közellenség lennék, még a budin is működne az infravörös műholdas megfigyelés. A spinkó a programban persze benyögi mindig, hogy "GPS signal lost", aztán meg, ha mákom van a "restored" is elhangzik, de vagy ennek a remixét hallgatom egész végig, aminek az a vége, hogy egy métert sem mér a szemétláda, vagy rögtön három lépés után láthatatlanná válok a műholdak számára, ami a fülembe üvöltő zene mellett el is kerüli a figyelmem (mert összedobtam egy workout playlistet, iszonyatosan jó rá futni, meg edzeni is), így a legjobb iramot diktálva is egy nagy nulla az ellenőrizhető végeredmény. Kellemetlen, mint amikor az egyszeri erdei turista egy medvével találkozva halottnak tetteti magát (mert ugye ezt mondta a Discovery), de pechére pont egy nekrofil macival hozta össze a balszerencse.

A másik Forrest Gump effektus, hogy mióta elkezdtem futni nem találkoztam a borotvámmal a korábban kigondolt tervnek megfelelően. Most ott tartok, ha lenne rajtam egy kötött sapka is, akkor simán osztogathatnék ByeAlex autogramokat (szerintem ennek a csókának a háziállata a HelloKitty...ilyen búcsúzkodós banda lehet az egész brancs). Egyenlőre csak közepesen idegesít és úgy festek mint egy anorexiás, inverz budspencer (szemüveg nélkül tudok is úgy hunyorogni), csak remélni tudom, hogy nem most jön szembe álmaim nője (nem, nem az, aki ébredés után eltűnik), aki a régi, jól borotvált arcom után fordulna csak meg! Sokat lendítene a dolgon, ha lehetne félmeztelenül flangálni a munkahelyen (nem Donald kacsában!), így lenne mi ellensúlyozza az arcügyi leharcoltságomat, mert bizony, azóta is tartom a kondimat, újra gyerekméretű ruhákat hordok, kijjebb van a mellkasom a hasamnál és ha nagyon sokáig összpontosítok már a hasizmomat is látom, de ebben az állapotban már kanalat is hajlítok a gondolataimmal és beszélem az állatok nyelvét , holnapra várom a Fókusz stábját.

Három napos munkahétnek nézünk elébe, bár ezt általában úgy fogom fel, hogy öt nap szarakodását fogjuk besűríteni háromba, így igazából egy 72 órás torkos csütörtök veszi kezdetét, de legalább utána lesz négy nap pihenő, amiről még halvány segédfogalmam sincs, hogy hogyan is fogom értelmesen eltölteni. Utána persze egy hat napos szopóroller szakasz következik, de előre nem hergelem magam...felesleges, mint pornóoldalon a megosztóikon, hátha addig nyerek a lottón is dobbantok a gondtalan milliomosok világába, mert ugyan tudjuk, hogy a pénz nem boldogít, de lássuk be: jobb egy Audiban sírni, mint egy biciklin.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr186093052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása