2014.05.08. 20:03| Szerző: Athos0314

Segítek, ez nem egy eddig még filmvászonra nem vitt Marvel képregény címe, csak egy szimbiózisban élő férfi és női típus leegyszerűsített meghatározása, akiket hívjunk Tibinek és Szandrának.

Szandrát nem az eszéért szeretjük és különben is kellett egy kültag a Bt-be. Lássuk be, őt nem is azért tartják, hogy megmondja mi Uganda fővárosa, ha elakadunk a keresztrejtvény megfejtése közben és az is valószínűsíthető, hogy Tibi azt sem tudja mi az a keresztrejtvény. Szandi annyi veszélyes mennyiségű műanyagot tartalmaz, hogy az már egy nagyon felületes KERMI teszten is megbukna, de ez Tibit nem zavarja, elvégre, ha már a műtétre ő adta a pénzt, már nem telik sokba a KERMI-s csávót sem lefizetni. Főhősnőnk arcán egy komplett Trilak termékbemutató katalógus helyezkedik el évszaktól, napszaktól függetlenül, hóna alatt egy 500-900 gramm közötti zsebcirkáló, ami már messziről sem aranyos, közelről megnézve pedig simán átharapná a torkodat a kis tündibündi. Karján XL-es Lúi Vittyon táska (az sem baj, ha pont így is van ráírva, Tibi úgyis tud olyan mogorván nézni rád, hogy fel se merüljön benned megkérdezni, hogy tutibiztos, hogy ezt így kell-e írni?), karok T-Rexben, szigorúan forrónadrág, mert az kihangsúlyozza a lényeget és járásra alkalmatlan magas talpú/sarkú bármi (járni nem kell tudni, úgyis verdával mennek mindenhova, ha tehetnék a Tescoban is rátolatnának a kettes kasszára, ha a biztonsági őr - aki Tibi régi osztálytársa - nem kötekedne már a bejáratnál), ami pántos és kilátszik belőle a lábujja, hiszen éppen tegnap volt pedikűrösnél. Bár az igazat megvallva minden nap megy, mert kültagként olyan sok dolga nincs, a pénz meg csak dől, valahol el kell baszni.

Tibi már gyerekkorában is a gazdagságról álmodozott. A suli nem ment jól, a doktorit sem az ELTE-n szerezte, hanem a Józsefvárosin. Aztán a koksz is egyre olcsóbb lett, a leborotvált fejre nem kell ezernyi kenceficét venni, mehet a BMW alapba az így megspórolt pénz, hogy a manapság trendi herevasaltatásról ne is beszéljünk. Kommunikációs képességeit egyesek korlátozottnak értékelhetik, de a céljait eléri ennyivel is, miért is kéne több?! Elég volt egy kicsit erősebbre hagyni a szemöldököt mediterrán jelleggel, néhány testékszer, esetleg egy fuck off! tetoválás az ujjakon a miheztartás végett, ezzel mintegy tudtodra adva, hogy több nyelven is beszél, bár elsősorban valószínű az erőszak és a tettlegesség az anyanyelve. Tibi napszemüvegben jár...éjszaka és télen egyaránt, mely minden bizonnyal Presszer Gáborhoz hasonló fényérzékenységre vezethető vissza, esetleg így alhat vezetés közben és senki észre sem veszi...ezek a modern, többéves fizetésedbe kerülő csodaautók már szinte magukat vezetik. A melegítő kötelező elem, de az igényesebbek már öltönyben járnak (szigorúan egy mérettel kisebben, mint ami indokolt lenne, mert a női forrónadrághoz hasonlóan ez is kiemeli az intellektuális felsőbbrendűséget, ha meg beszólsz, belenyom a betonba, mint egy csikket). Pontosan nem tudni mivel is foglalkoznak (mint Barney az Így jártam anyátokkal sorozatban, bár az utolsó évadban fény derül erre is), de szemmel láthatóan jól megélnek belőle és 99%-os valószínűséggel soha nem is kerülnek börtönbe...és még csodálkozunk, hogy egyetlen utódunk, a család szeme fénye ilyeneket választ követendő példának. De ne essünk pánikba, legalább kiderült, hogy a gyerek nem hülye, jól látja már ily fiatalon is, hogy nem feltétlenül a kemény munka eredményezhet csak jólétet.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr1006136010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása