2014.07.13. 15:28| Szerző: Athos0314

Tegnap nekiálltam a vlog koncepciójának felépítéséhez. Első nekifutásra intro és outro zenéket kerestem és, hogy tuti nehogy valami hülye szerzői jogi szabályellenes baromsággal jöjjön majd a youtube inkább a saját kreálmányaim közül válogattam. A zenéket sikeresen fixáltam, de ugye kellene valami vizuális megjelenés is, de fél napos kutatás után mindössze két dolgot sikerült leszűrnöm. Egy: rohadtul nem értek az ilyen grafikus, mozgóképkreálós programok használatához, kettő: az ingyenes, értékelhető minták pedig ritkák, mint űrben a füttyszó, úgyhogy ezen még dolgoznom kell. Vagy baromi gyorsan megtanulok programozni (ja, valószínű majd pont most kezdek el egy újabb erdőben fát vágni), vagy kénytelen leszek minimális alaptőkét invesztálni ebbe a programba, bár élek a gyanúperrel, hogy tök felesleges lenne, mert ezt is annyian fogják nézni, mint egy tetszőleges dél-szamoai gyeplabda bajnokság bronzmérkőzését...alapból sem érdekel senkit a gyeplabda, hogy a bronzmeccsről ne is beszéljünk. Rögtön az elején ilyen kérdésbe ütközök, nincs jó megoldás...

Hál istennek a castinggal nem sokat kellett vesződnöm, lévén csak én leszek hallható és látható tervek szerint, megvolt az első hangpróba is, ami csak egy kicsit sikerült kevésbé ijesztőre, mint a Psycho, vagy mondjuk az Ideglelés. Marha furcsa ám tök egyedül dumálgatni a szobámban, eddig ahhoz voltam szokva, hogy vannak körülöttem és csak simán nem figyel rám senki, de így, hogy senki nem ignorál, csak nagymonológozok, na ez új. Elég bizarr volt itt a sötétben egy-kettőzni, meg értelmetlen mondatokat elmotyogni (mivel még mindig nem vagyok skizofrén képtelen vagyok hangosan magamban beszélni, ha élhetek ilyen képzavarral), pakolgatni a mikrofont, hogy hol is szól a legjobban, ne lógjon be a képbe (meg a mikrofon se), állítgatni a kamerán, visszanézni a felvételt, realizálni, hogy a háttér nem egy RTL klubos színvonalat képvisel, hanem inkább IKEA-sat a szekrényekkel a háttérben, szal azért elég favágó lesz ez így is, de a szándék a fontos. Majd, ha kettőnél több lesz a nézettségem ráérek aggódni az ilyen kis apróságokon, addig meg pont leszarom. Kb két hét múlva várható az első adás, addig megpróbálom összeszedni magam, meg a technikát.

Ma végre véget ér a VB. Eléggé lemaradtam az eseményekben, de remélem bent vagyunk a döntőben! Ahogy olvastam a híreket az utolsó esélyét is elvették a magyar válogatottól egy ilyen tornára való kijutásra, mivel, ha véletlenül, valami szavazási csalás eredményeként mi is nyernénk a rendezési jogot, már akkor sem lennénk ott, mivel törlik a házigazdák automatikus kijutási jogát. Élek a gyanúperrel, hogy ezt csak miattunk vezették be, milyen gáz lenne már, ha idejönne a fél világ, a fiúk meg otthonról néznék, hogy hogyan is játszanak a nagyok. Bár tegyük hozzá senkinek nem hiányzik, hogy a csoportmérkőzések alatt újabb történelmi vereségeket állítsanak be falábú barátaink, amik mellett a brazil alázás könnyed edzőmeccsnek tűnne csak. Bár ha úgy nézzük, ebből a vezetőség (legyen az szakosztály, vagy ország) azt a következtetést vonná le, hogy még több pénzt kell pumpálni a fociba az adófizetők sápjaiból, elvégre még mindig nem világszínvonalú a végeredmény, belátni meg úgysem fogják soha, hogy egy feneketlen emésztőbe tolták eddig is a milliárdokat, a tartalom pedig azt képviseli, ami egy emésztőben lenni szokott. De amíg a birkák bégetnek a juhász azt csinál, amit akar.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr856505045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása