2014.10.23. 18:46| Szerző: Athos0314

Most, hogy végre négynapos hétvége van és mindenki azt csinálhatna, amit akar, na mi a program? Könyököltök ti is az ablakban és nézitek, hogy mikor áll el az a kva eső, mi?! Oké, hogy nem vagyok az a marha nagy természetjáró, de azért nagyritkán én is ki szoktam dugni az orrom a bejárati ajtón túlra (mondjuk, ha ég a ház), ha más nem lenyírom a füvet, vagy kiszaladok a postaládáig (oké csoszogok, nem kell mindent szó szerint venni), de most ettől a hidegfronttól még a fejem is majd szétmegy, így marhára ki fogom magam pihenni. Na és persze mikortól lesz jó idő? Úgy van, hétfőn már megint ezer ágra süt a nap, amit a legmélyebb tárnából tekinthetünk meg ismét, mert ugye az óraátállítás miatt (nem gáz-, meg vízóra, azt ne nagyon buzizzátok, mert könnyen 1000 évet kaphattok, lévén nem vagytok közéleti személyiség, aki bármit megúszhat) reggel ugyan úgy tök sötétben fogunk munkába indulni és cserébe már este is sötétedésben cihelődhetünk hazafele. Úúúúúúúúútálom azt a téli időszakot! Mondjuk még mindig beljebb vagyunk mint a sarkkörök környékén élők, ahol fél évig csak fejlámpában tudsz kimenni a pottyantósig, meg vissza a nap bármely részében, mert sötét éjszaka van az év jelentős részében. Mekkora mázli, hogy nem az Uránuszon lakunk, ott asszem 40 évig van éjszaka, aztán 2 év hajnal és 40 év nappal. Viszonylag hosszú lehet arrafelé egy éjszakás műszak az éjjeliőröknek és az egyéjszakás kaland is új értelmet nyerne, amikor az erőltetett menet végén kiszáradással ébredsz a legközelebbi kórházban (már ha valaki bírja 40 évig egyhuzamban).

Holnap azért a rossz idő ellenére megyünk vásárolni Szabadkára, mert már egy hete ki van találva, mindenki rá van már pörögve, úgyhogy ha csónakkal is kell menni, de megyünk. Téli kollekciót akarok magamnak nézni, mert a tavalyi szettből annyira kifogytam, hogy maximum bolti lopáshoz tudnám használni, annyi fölös hely van a mostani kabátomban, úgyhogy ideje beújítani valami új hőszigetelőt, ami persze kidobja az alakomat is. Ha már lúd, legyen kövér, hozzávaló sapi, sál, meg bőrkesztyű sem lenne rossz, legalább ránézésre tűnjek gazdagnak, hogy az ismerkedés nehézségeinek kezdeti jéghegyét megtörje valami, aztán, ha kiderül, hogy mégsem szarok platina hitelkártyát és a Honda sem bevásárló kocsi, hanem az állandó, legalább elválik, hogy engem szeretnek, vagy csak a javamat akarták (ami ugye nincs). Mindig kell egy kampányidőszak, ha rögtön azzal nyitna mindenki amilyen valójában, akkor nagyjából 1000 éve kipusztult volna a teljes emberi faj és akkor ki nézné a Barátok köztöt, hogy az SMS küldő tömegek hiányáról ne is beszéljek egy tetszőleges IQ pusztító műsorhoz kapcsolódóan. Bízom benne, hogy a közeljövőben azért átkerülök egy másik választókörzetbe, ahol talán több esélyem lesz labdába rúgni ismerkedési témakörben, mint itt a megye kettőben, de jól tudjuk, hogy én bárhol tudok introvertált lenni, pedig, ha nem ismerkedésről van szó, maga vagyok a megtestesült felszabadultság, humoros megnyilvánulás, társaság közepe. Ez valami skizofrén dolog lehet nálam, de a mai világban egyedül nehéz talpon maradni, úgyhogy ezt azzal védem ki, hogy én többen vagyok.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr916826899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása