2014.11.27. 21:10| Szerző: Athos0314

Míg Amerikában éppen hálát adnak mindenért (maratoni NFL közvetítés van ennek örömére, szal rövid és tömör leszek a mai bejegyzéssel, most csak éppen Barátok közt szünet van - nem, nem én nézem!), addig idehaza csak egy hagyományos torkos csütörtökön vagyunk túl. Még a holnapi napot kell valahogy ép ésszel kibekkelnem és akkor jöhet a hétvégi kikapcsolódás, a programok leszervezve, a pezsgő behűtve, a kocka elvetve, bár még egy kicsit tartok tőle, hogy az idegi kimerültség miatt zsörtölődős és elviselhetetlen leszek és még az élő fába is belekötök majd, úgyhogy megint nem kell egy évig a főváros közelébe mennem, ha nem akarom, hogy helyben kinyírjanak. Kell már ez az offline, hogy némi alkohollal töredezettség mentesítsem a merevlemezt, hisz annyit már régen nem tudok inni, hogy egy teljes rebootot kivitelezzek, szal elég lesz a kicsi is (két sör és ugyanennyi rövid már bőven be tudja tenni a kaput), de a környezetváltozás sem lesz akkora hátrány. Még vonatozhatok is, hátha új állatfajokkal találkozok, ha mázlim lesz vagy az ablak nem lesz zárható, vagy fűtés és/vagy világítás nem lesz, szal tiszta joyride lesz már az odajutás is, az elmúlt fél évben nem történt velem ennyi izgalom összesen, mint ami most jöhet össze néhány óra leforgása alatt. Kemény hónap áll még előttünk, megnyitották a hétvégén is be lehet fáradni dolgozni opciót is, ami ugyan nem kötelező, de csúnyán néznek rád, ha renitenskedsz és különben is a saját munkádat halmozod fel a normál hétköznapokra, ha nem mész be tehermentesíteni egy szombaton, vagy egy napfényes vasárnap. Igazi 22-es csapdája, legszívesebben mindenkinek bedobnád a pélót, hogy teljes nyugalommal bekaphatják, de ha jobban belegondolsz ezzel pont saját magadat szopatnád meg, bár sokévnyi jóga után is erősen kétlem, hogy a szó legszorosabb értelmében ez kivitelezhető lenne. A macskák például soha nem jógáztak, de születésüktől fogva ki tudják nyalni a saját seggüket, de máig tisztázatlan, hogy ez pontosan milyen evolúciós fejlődési csapás mellékterméke, könnyen megesik, hogy ezen állatok az egyedfejlődés zsákutcái, hiszen a szőrgolyó felköhögéssel sem igazán járultak eddig hozzá semmilyen tudományos jellegű áttöréshez, de azt tudjuk, hogy mindannyian Whiskast vennének, épp csak a konzervet nem tudná egyik sem kinyitna, szal nagyon rövid távon a kihalt fajok listájára kerülnének.

Szóval már csak egyet kell aludni (a munkában még mindig nem tudom rendesen kipihenni magam), szal mély levegő, mélytorok, visszaszámlálás indul (remélem nem holnap délután ér véget a világ, az lássuk be elég komoly kibaszás lenne velem szemben).

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr906938757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása