2014.12.23. 19:00| Szerző: Athos0314

Vége van, vuhúúúúúúúúúúúúúúú (bár egy kicsit még félek, hogy holnap reggel arra kelek, hogy még csak kedd van)!!!!! Legalábbis erre az évre tutkó biztos és még jövőre is egy picit, legközelebb két hét múlva tolom újra az orrom a tárna közelébe, úgyhogy most 3 napig csak aludni fogok és néha felkelek pisilni, meg töltött káposztát enni. Múlt héten letudtuk az utolsó Mortal Szombatot 2014-re, megvolt mindenkitől az udvariassági kör, hogy mi vagyunk az istenek és búúúúúú meg báááááááá (az ömlengés továbbra is ingyen van és pont ennyi kenyeret lehet venni belőle a péknél, neki bezzeg hiába mondod, hogy milyen f@sza zsömlét sütött megint adjon már vagy tízet ingyen, ki fog röhögni) és nagy nehezen eltelt ez az utolsó két nap is vérrel és verítékkel, de csak eljött a záróra is. Hazafele ugrabugrálva csak azért nem csapkodtam a kerítéseknek a táskám, mert ma sikerült beszereznem az utolsó ajándékot és nem akartam rögtön összetörni (bár a vandálkodás miatt kihívható rendőrök és rossz szemmel - na nem dioptriással - rám néző utcabeliek lehetősége is valamelyest visszafogott talán). Idei rekord, hogy december 23-án sikerült pontot tenni az ajándékbeszerző körút végére, jövőre nagyon nehéz lesz csúcsközelbe jutni, de nem lehetetlen. Szenteste már éppen indulna a mennyből az angyal, én a homlokomra csapok és elrohanok a legközelebb benzinkútig, hogy vécédeszka borítót, vaníliás wunderbaumot, esetleg egy marmonkanna benzint improvizáljak ajándék címszó alatt...micsoda meghitt hangulat lesz a benzinszagban ücsörögni és mennyire látványos, amikor ezt az egészet belobbantja az első és egyben utolsó csillagszóró. Ma jól kialszom magam (12-13 óráig meg sem állok), holnap már világosban elmegyek futni (a f@szom fog fél hatkor kelni - a szó átvitt és egy kicsit más hangsúllyal a szó legszorosabb értelmében egyaránt - egyedül amúgy sem engedem el sehova) és végre nem a korlátozott látási viszonyok, hanem az ünnepi fokozott fogyasztás okozta centripetális pályán mozgó autósok fognak tuti kinyírni az út szélén kocogásomban, de hát Karácsony van, ilyenkor könnyebben elnézzük az ilyeneket másoknak. Ha esetleg még élve hazajutok, akkor még előttem az előző 3 hétben beszerzett tételek becsomagolása, aztán újracsomagolása, mert az első igénytelen lett és valószínű a második körre már celluxot is vadászni kell, mert statisztikák szerint már most is csak 5 centi van mindegyik rolnin, technocollal meg ugyan vidámabban telik az idő, de hatékonyságban messze lemarad a tixótól, ellenben jóval nagyobb kuplerájt lehet csinálni és akkor a ragasztópisztolyt elő sem vettem (valami kell a harmadik napra is, amivel be lehet menni a sürgősségire). Mondanám, hogy kikapcsolom a telefont erre a 2 hétre és elvonulok a világ elől, de mivel úgysem csörög általában, sok jelentősége nincs és azért megadom a jövendőbeli munkáltatómnak is a lehetőséget, hogy bármikor elérhet, de letépem az arcát, ha reggel 8-kor fog neki beugrani, hogy jó lenne rámcsörögni.

Kellemes karácsonyi készülődést (legyen az konyhai robot, vagy úri elő- és főkóstoló szerepkör, ajándékcsomizás, masnibodorítás, alapozás a masszívabb esti ünnepléshez) mindenkinek, csütörtökön értekezünk, hogy kinek mit tojt a Jézuska a fa alá (reméljük nem diós brióst, az elég undi lenne)! Bilagit bekészítve, pálinka a fertőtlenítéshez, az angyalok harckészültségben: BOLDOG KARAJCSONT MINDENKINEK!

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr427007171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása