2015.01.01. 16:50| Szerző: Athos0314

Végre nem kell egész nap a kandalló csatornát bámulni a tévében, lélegeztetőgépre kapcsolták a kazánt, úgyhogy most átmenetileg stabilizálták az állapotát, de a megfelelő donorra még várunk, de legalább már nincs hideg. Reggelente nagyon nem volt vicces 12 fokban ébredni és már a lehelet is látszott napközben falakon belül is, kezdődtek az ízületi fájdalmak (legalább megvolt az öregkor főpróbája, amikor 7/24-ben ez lesz és nem csak hidegben), a végtagok is gémberedtek és a fejfájás is állandósult, úgyhogy már személyes tapasztalatok alapján van elképzelésem, hogy milyen lehet jéghideg lakásban élni, nem kívánom senkinek.

Na de immár 2015-öt írunk, új év, újabb 365 nap szopás (jövőre meg egy nappal több a szökőév miatt), remélem már mindenki megszegte az óévben tett, felelőtlen fogadalmait (már, aki egyáltalán nem csapta szét magát annyira, hogy még most is a Mátrixban razziázik Morpheussal), bár még talán az első munkanapig lehet próbálkozni, az igazán eltökéltek legalább 3 napi bírni szokták, aztán látva, hogy mindenki más is beleszarik, így mennek ők is az árral (úgy van, megeszi a SPAR árzabáló). Statisztikák szerint csak olyat ígér meg az ember, amit úgysem fog megtartani és bár az ígéret szép szó, de a Scheinwerfer-hochdruckreinigungsanlage még szebb, betartani meg ráérünk majd egymásnak a melóban. Kivételesen én sem tettem semmilyen fogadalmat (na jó ez így hazugság, már tavaly előtt sem tettem), ha valamit véghez akarok vinni, azt újév nélkül is ki tudom tűzni magam elé célként, nem kell rá babonás hülyeségeket építeni, egyszerűen azt kell mondani, hogy innentől, ha a fene fenét eszik is, de meglesz, amit kigondoltam és akkor az úgy is lesz, csak nem kell magunkat összeszarni az első véres vizeletnél (de ha nem csak képletesen az, akkor tessék sürgősen elmenni urulógushoz). Mert erőfeszítések nélkül csak a filmekben van eredmény, meg a TV Shopban, bár máig nem értem, hogy kinek tudják eladni a varázs fogyasztó öveket, meg mittomén milyen "csak öt perc naponta, miközben akár ehet is" szlogennel fémjelzett szemetet. Tavaly sikerült lefogynom, felrakattam a vasakat a fogaimra és azóta is rendszeresen sportolok, szal idén sem adjuk alább, idén emelem a tétet (az Ocean's filmek is egyre nagyobb sikert értek el) és egyből négy (nem, nem mínusz három) elérendő céllal nyitom az ajtót az idei életemre (és ebből egy sem a lottó, igyekszem egyelőre a racionalitások talaján mozogni, ráérek később ezekben a városi legendákban bízni, mint a lottónyeremény, ha már nem látom a fényt az alagút végén), de fedje őket balladai homály, higgyétek el, mindenki észre fogja venni, ha bármelyik is bekövetkezik. Majd év végén visszakanyarodunk erre a témakörre, még van 12 hónapom összerakni egy eredményekben gazdag óévet, ráadásul a tavalyi szentháromságot is fenn kell tartani, szal melós évnek nézünk elébe.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr837028607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása