2015.03.22. 18:32| Szerző: Athos0314

Akármit is állít majd az időjárás jelentés, ne higgyetek nekik! Jövő héten egészen biztosan szakadni fog az eső szerdán, meg úgy általában véve, mivel hétvégén levágtam a füvet és az autót is lemostam és egy órát dobtam rá a polírozásra (még mindig az autóról beszélünk). Csak akkor emelkedhetne 120%-ra az eső valószínűsége a mostani 100-ról, ha az ablakokat is lemostam volna a házon, de mint tudjuk ilyet ebben az életemben nem csinálok, úgyhogy mindenki érje be ezzel a valószínűségi faktorral. Nem ártott volna belülről is kiganézni Jazzékielt, de úgy voltam vele, hogy a külső látvány elég megkapó lesz így is, nem kell leegyszerűsíteni az autótolvajok dolgát, hogy egy teljesen makulátlan verdát fújjanak meg, amivel már csak annyi a teendő, hogy átüssék az alvázszámot, vagy eladják kilóra alkatrészenként.

Tegnap megint rommá evés volt a program, most tartottuk öregedésem ünnepét családi körben (alkoholista készletet kaptam, borral, pezsgővel, boros doboz kiegészítőkkel, meg egy 30-s plakettel ellátott borospoharat, ami idén még az életkoromat szimbolizálja, jövőre meg ennyi kört kell innom, csak hogy a valóság elviselhetőbb legyen), ma reggelizni sem volt kedvem, annyira jól sikerült, én meg nem győzök majd most rámozogni, mert egy éjszaka alatt képes beépülni a szervezetbe plusz két kiló. Na nem baj tesóm ajánlott a neten egy kiképzőőrmestert, aki a szart is kihajtja belőled, már ha nem lazsálod el a monitor előtt a gyakorlatokat. Egy időben ment az a műsor, hogy a nagy fogyás, több száz kiló háj volt benne emberbőrbe varrva, egyik játékosnak sem volt nyaka, áll, meg ilyesmi, kb mindenki úgy festett, mint egy teleszart zokni. Persze, hogy amerikai reality sorozatról van szó, máshol nem is élnek szárazföldön kékbálnák. Volt két edző, akik rögtön az elején egyértelművé tették, hogy nem VV szintű seggmeresztésről szól a műsor és a szó legszorosabb értelmében hányásig hajtották a kis puhapöcsöket, akiknél az utóbbi évtizedben a bicepszezés kimerült a fánk szájhoz való emelgetésében. Aztán persze nyúltápon kellett élniük mindenféle gyomorgyűrű nélkül, hogy aztán másnap újabb 8-10 órát töltsenek el a pokolban, miközben két állat üvölt a fülükbe, hogy gyorsabban, magasabbra és ha kiborulsz és nem bírod és hisztizel, na akkor jöhettek a büntifeladatok. Ha meg sunyiban nassoltál a párnád alól éjszakánként, az a hétvégi mérlegelésnél villámgyorsan kiderült, úgyhogy lehetett hazamenni és bizakodva várni a következő infarktust, ami vélhetően egyben az utolsó is volt. Na ennek a műsornak a női edzője egy 30 napos, nem szétfolyóban lévő emberek számára készített edzéstervet dobott össze, amibe egyenlőre csak beletekerni mertem, de már az is roppant fárasztó volt, pedig nagyjából semmi felszerelés nem kell hozzá, két kis kézi súlyzón, meg egy raklap elszántságon és kitartáson kívül. Lassan kezdek hozzászokni a mostani edzésprogramomhoz, úgyhogy valamit újítani kell, ezt is csak elkezdeni lesz nehéz...meg folytatni. De most úgyis globálisan változik a széljárás, eggyel több, vagy kevesebb, már nem oszt nem szoroz.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr367292159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása