2015.07.14. 20:39| Szerző: Athos0314

Még mindig beleférek a bőrömbe és nem is kezdett fakulni az amúgy színnek nem nevezhető réteg, szóval 1-0 a javamra (valószínűleg most szóltam el és kompenzálásként összeszedek valami hasmenéses szart, amikor végignyalom a kapaszkodót a villamoson - mert ugye miért is ne tehetnék ilyet, szabad országban élünk).

Holnap új szobába költözünk a melóban, most dominószerűen mindenkit átültetnek máshova, gondolom itt így oldják meg, hogy ne fásuljon be senki, a bénábbakat csak szinten belül mozgatják, a puncsosok, meg akár szintet is léphetnek, a szó legszorosabb értelmében. Egész kivételes úgy tűnik jól jövünk ki a dologból, mert egy lényegesen nagyobb szobába kerülünk (elvégre csütörtökön kezd két új kollegina, szal egy kicsit izgulok is, jól kell kinézni, fontos az első benyomás, de sajnos még mindig hozott anyagból dolgozok), az egyik fal végig ablak, szal még most azt hisszük, hogy több természetes fény lesz és nem gondolunk bele abba, hogy ezzel együtt ugrik 5 fokot az átlaghőmérséklet is. Némi hátulütő, hogy egyrészt egy bazi forgalmas főútvonalra néz a homlokzat, szal standardan közlekedési rendőrnek hisszük majd magunkat a folyamatos hangeffektek miatt, másrészt pont a vezérigazgató helyettes melletti szobában fogunk ücsörögni (hátha az a sikersarok a feng shui szerint és beüt a lottó ötös, ha van némi átterjedés a mi szobánkra is és nincs chi vető hálóval lekorlátozva az irodaajtónál), szal annyira nem lehet majd viháncolni, mert a telefonkonferencián nehezen kidumálhatóak a háttérzajok, de bízunk benne, hogy néhány napig senki nem fog minket megtalálni az új helyünkön és lesz egy kis nyugalmunk. Az elmúlt 2 hét azzal telt, hogy mindenki járkált össze vissza az épületben és a pletykákra építve nézegette a leendő szobáját, ami persze a végére marhára nem is az volt, de ugye valakinek egy ablaktalan szertárban is kell ülnie, a felmosórongyok meg kaptak egy sokkal szebb tárgyalót. Már csak hármat kell aludni és megkezdődik az első szabim az új helyen, hogy arról ne is beszéljünk, hogy hétfőn letelik a próbaidőm, bár egyelőre még annyira nem törték agyon magukat, hogy a véglegesítésről bármit is közöljenek velem, hogy a fizetésemelésről ne is beszéljünk (sanszos, hogy nem lesz, nem is volt róla szó, de valami veszélyességi pótlékot igazán adhatnának, amilyen durva dolgokat bevállaltam - értsd rámvarrták megkérdezés nélkül - az elmúlt 3 hónapban). Nem baj, a jövő hetet otthon töltöm, héderelek 10-ig, 7 napig mosnak és főznek rám, tisztára mintha szállodába mennék, csak nem kell fizetni érte. Ha valakinek esetleg van kedve ütközni és a megyében lakik (igen, ott ahol a hobbitok), vegye fel a kontaktot, szívesen meghívatom magam egy sörre bárkivel. Ugyan van néhány jól berögzült programom is: a negyedéves bábszínházi matiné, némi fogszabályozás, lehet a tüdőszűrőre is benézek és persze már vannak beülős elfoglaltságok is (pl: WC), de a hetem jelentős része még szabad, lehet jelentkezni a szerkesztőségben.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr847628550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása