2016.03.30. 21:08| Szerző: Athos0314

Tegnap még szó szerint, ma már "csak" képletesen úsztunk a szarban a melóban. Az úgy történt, hogy gondolom valaki megint egy teljes csomag csirkefarhátat próbált meg a szennyvízcsatornákon keresztül kicsempészni, pedig ki van írva, hogy egyszerre maximum 3 db csirkeláb húzható le, szóval a chi elkezdett visszafelel áramlani a klotyóban. Először még csak azt hitte mindenki, hogy a húsvétról megmaradt, enyhén erjedésnek indult büdös, főtt tojást pörgette meg valaki a mikróban, de aztán egyre inkább egy dögkút közvetlen környezetét kezdte idézni a teljes emelet, csak legyek nem voltak, de ugye ennyi tojás meg nincs a világon, főleg, hogy elvileg mindet belapátolta mindenki egy ujjnyi vastag sonkával hétfő este, nem kell ködösíteni, ezért nézel ki úgy, ahogy. De Sarka Kata szavaival, csak fogadd el magad! Hogy az anozmiások is élvezhessék (akiknek nincs szaglása, ezt már csak tudta mindenki), a szennyvíz megtalálta a legkisebb ellenállás felé a menekülő sávot, azaz diszkréten elkezdett terülni a folyosói padlószőnyegen. Már ránézésre meg tudod mondani, hogy hányszor öntött már ki a tiszaszipi és meddig jutott az árhullám, mert a szőnyeget jellemzően nem takarítják ki, csak hagyják megszáradni, így meg komplett évgyűrűkben lehet kortörténetet és kulakoncentrációt analizálni (érted anal-izálás!) a lelkes rajongóknak. Közvetlen mellette pedig sokgenerációs rókapopulációt lehet megfigyelni David Attenborough narrálása mellett, mert ugye nem mindenkinek van vasból a nyomra és hiába közel a nagy fehér porcelánisten, ilyen szag mellett, amit magnóra is lehetne venni, de legalábbis ráfeküdni, igen nehéz kibírni a célállomásig. Próbáltunk szellőztetni, meg csukott ajtó mellett dolgozni, de nem high-tech, légmentesen záródó irodaajtók vannak, szóval az egész annyit ért, mint szippantós kocsi visszapillantó tükrén egy 5 éves, megfakult, vaníliás wunderbaum.

Ma már csak a munka emlékeztet nagyban szartengerre, a szag hála az égnek elmúlt, de a görcsöt ugyan úgy érzed gyomortájban és ezen a Nospa sem segít. Negyedév vége van, ilyenkor mindig cunami indul be  tektonikus mozgások következtében, mi meg ugye 3 hónapja azon dolgozunk, hogy egy levegővel minél tovább bírjuk ki a felszín alatt, mert búvárpipára még nem allokáltak forrást az osztálynak. A holnapi nap még elég durva lesz, de majd hétvégén megyünk töredezettség mentesíteni a merevlemezeket, meg majd jól kifutom magam a Városligetben, bár a sörrel még pontosan nem tudom hogyan fogom összeegyeztetni a testmozgást...majd könyökből korsóemelésből emelem az ismétlésszámot.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr98547286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása