2017.01.26. 19:28| Szerző: Athos0314

A gyógytornászommal elértük a kettes szintet. Nem kell aggódni, ez csak a mai fiatalok párkapcsolati mátrixában jelenti a seggből-szájba állapotot, mi csak magasabbra tekertük az istennyilát a villámló botban, ha már ennyit fizetek, legalább fájjon rendesen. Pedig olyan jól kezdődött minden, már az első alkalommal lekerült rólam a nadrág (most se voltam sokáig pantallóban), de valahogy mindig kezelés a vége. Csinos lány, babaolaj, legalább az egyik fél alulöltözött, innen már csak egy ugrás lenne a Sugár, de inkább a térdemmel foglalkozunk, mert csak jobb lenne, ha helyre jönne a lábam. Majd a végén bedobom, hogy legközelebb levehetné ő a nadrágját a változatosság kedvéért (úgyse fogok ilyet mondani).

Végre megérkezett a csodaszer is, ami gyógyítja a halált is, kár hogy a pornak vakolat íze van még forró vízzel felengedve is, ellenben az illata egy az egyben kakaó, úgyhogy illatra egy 4 éves óvodás szintjén tolom magamba reggel a bedekót a bányában, miközben az ízlelőbimbóim az ellen küzdenek, hogy hányásreflexet váltsanak ki az agyalapi mirigyemben. Furán is néznek rám a konyhában. 80%-ban gondolom ez is hittel működik, még az is lehet, hogy tényleg vakolat van benne, de leszarom, ki van fizetve, felőlem szárított orrszarvúhere is lehetne. Az 5 alkalmas bérletért is ki van csengetve a della, úgyhogy felőlem volt KGB-s tisztekből átképzett masszőrök is vallathatnának, én kérem a következő hétre is az időpontot, nehogy kárba vesszen a pénz, legalább körömvágásra nem kell energiát fordítanom, kitépkedik egyesével, de úgysem fogok bevallani semmit.

A hét elején azért még izgalmas volt, hogy hogyan is fogok kezelésre menni, mert mire nagy nehezen sikerült az orrból történő nyirokkiválasztásai folyamatot (értsd folyt a taknyom) normalizálni, addigra benyaltam egy kellemes tisztító kúra vírust, így igazából kimeneti nyílást váltva kezdődött minden elölről. Nem mondom, sikerült végső soron leadnom két nap alatt a teljes ünnepi felesleget (pipa), de háztartási kekszen, főtt krumplin, meg széntablettán élni nem a világ legegészségesebb fitnesz programja. Kellemetlen lett volna, ha még ma is kartávolságon belül kellett volna lennem egy tetszőleges WC-hez, főleg ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb BKV járaton ilyen nincs, de bemákoltam és gyors lefutású volt, ma már csülök babbal, persze kenyér nélkül, mert úgy hizlal. Bajban lettem volna, amikor rám kapcsolják az áramot, stimulálva a záróizmokat, aztán győzz magyarázkodni, hogy utoljára ilyen 5 hónaposan fordult elő veled, innen meg marha nehéz bárkivel is mélyenszántó, tartós kapcsolatot kialakítani. De lett volna miről írni a blogon.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr512158483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása