2010.03.05. 16:08| Szerző: Athos0314

Na kinek sikerült a forgalmi vizsgája??? Valamelyest veszít az értékéből a kérdés lévén az én blogomról van szó, kizárásos alapon csak én lehetek. Nagy nehezen csak összejött, most is volt egy kritikán aluli parkolási kísérletem, de végül senki nem halt meg és az autót sem vágtam totálkárosra. Valljuk be ez is valami. Daniel Craig (tudjátok jégkékszemszínű James Bond) például nem is tudott vezetni a Casino Royal c. film forgatásáig. Mekkor gáz már nem?! Ott tanult meg a forgatás alatt...betette a seggét a vadi új Aston Martinba aztán gyakoroljuk az elindulást Daniel. A filmben amikor belső nézet van a verdában lehet, hogy nem is operatőr ült mellette kamerával a vállán, hanem az oktató: jól van Daniel szúrjunk oda egy hármast, majd a filmben összevágjuk, hogy menőn nézzen ki.

No mindegy. Sík ideg voltam egész reggel, másfél hete nem is ültem volán mögött csak Volánon (busz), gépészkedtem is az egy órás gyakorlás alatt, fejben már elkülönítettem egy újabb vizsgadíjat, csak hogy ne érjen váratlanul. De az oktató nem parázott és valamelyest engem is megnyugtatott: inkább lassabban, de semmi kapkodás mert annak rossz vége van. Én meg ugye nem a gyorsaságomról vagyok nevezetes, szóval végül nem lett semmi gond (leszámítva a világ legegyszerűbb parkolását, amibe sikerült majdnem belesülnöm, de 2 korrigálás után úgy álltam az parkolóban, mint Katiban a gyerek...ne is kérdezzétek ki az a Kati...ez olyan mint a mondd meg Ödönnek...ki a f*szom az az Ödön? Rejtély marad örökre.) A végén még nőtt is egy kicsit az önbizalmam, mivel  bizonyos körülmények miatt az eddigi oktatóm nem tudott eljönni a vizsgámra, így másik oktatóval, de ugyanazzal az autóval vizsgáztam. Lényeg a lényeg, hogy a vizsga után ő akart vezetni, mert ezt az autót még nem vezette soha és kíváncsi, hogy milyen lehet. Nos maradjunk annyiban, hogy 3-4-szer lefulladt vele (tény, hogy ő egy fokkal sportosabb autóhoz van szokva), de saját bevallása szerint a pedálok lágysága-keménysége nem kifejezetten van összhangban és ez eléggé megnehezíti a tanuló életét, szal le a kalapppal, hogy sikerült levizsgáznom.

 |   | 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr71811766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

demonka (törölt) 2010.03.06. 18:51:03

yeyeye!!! Gratula és hipp hipp! :)
süti beállítások módosítása