2013.12.31. 19:12| Szerző: Athos0314

Ismét elkezdem bontogatni írói vénám kacska szárnyait egy új felemelkedés reményében. Elértem arra a pontra, hogy ismételten több dolog kívánkozik ki belőlem és itt nem egy átbulizott éjszaka közbeni rókapopuláció létrehozására gondolok. A stílus a régi marad, a történetek újak.

A nyilvánosság előtt folytatott zenei pályafutásom megrekedni látszik, így egyenlőre háttérbe szorítom, amiért minden bizonnyal csak egyetlen rajongóm fogja leszedni a fejem. Ezúton is Aeval istennőm bocsánatáért esedezem, de vannak határozott elképzeléseim, hogy hogyan is tudom majd kiengesztelni, de ez maradjon az Ő és az én titkom.

Ez persze nem jelenti azt, hogy végleg feladtam a popsztárok rögös útján való halhatatlanná válás tervét, 2-3 hetente továbbra is előrukkolok valami - ha más nem, a youtube által - maradandó megalkotásával, ami a blog szerves részét fogja képezni és immár harmadik nekifutásra, de ismét belefogok a saját album megvalósításába (tudom mindenki szkeptikus, de egyszer csak elkészül és akkor kárörvendve előugrok, hogy na ugye megmondtam).

A tervek szerint 2-3 topic képezi majd a - ha dizájnban nem is, de tartalomban megújult blogom fő csapásvonalát, amit reményeim szerint heti rendszerességgel, sőt azon belül akár többször is megosztok a nagyérdeművel. Hogy ezek mik lesznek, egyenlőre fedje balladai homály, most a közelgő újév, a mattrészegre ivás és a közös konfettis hányásra való készülődés úgyis mindenki idejét felemészti.

Ezúton kívánok mindenki egy még ennél is boldogabb új évet, teljesüljön mindenki vágya úgy, ahogy elképzelte és csak arra tegyetek fogadalmat, amiről biztosan tudjátok, hogy legkésőbb holnap reggel 8:00-ig úgyis megszegitek (elvégre ez lenne a fogadalmak lényege)! Ha már közeleg az idő, kezdődjék hangosan az visszaszámlálás: 5.......4......3.....2.....(a piros vezetéket vágd el!!!!!! Ja nem az egy másik jelenet).....1......B.U.É.K.!!!!! Jövőre találkozunk.

happy-new-year-2014-greetings-cards.jpg

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr605719264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása