2014.04.24. 19:51| Szerző: Athos0314

Nem, nem a szövetségi, hanem a bolygóé...tudjátok a neonszínű csóka enyhén homoszexuális beütéssel, zöld hajjal, akit a planétások dobtak össze, a főnök meg Gaia volt, ami nem ugyan az, mint a gálya, ahol a beledet húzod nap, mint nap. Szóval ma a madarak is máshogy daloltak, mindenki fát ültetett és kertet gyomlált...volna, ha nincs ilyen genny idő, hogy 30 percenként eleredjen az eső, aztán biztatólag kisüt a nap, hogy végül metsző sarki szélben fagyjon márványvágóvá a mellbimbód. De minden nagyon természetközeli volt a mai napon: a sokéves átlag alatt mindenki hülye volt, mint a föld, gyökerek zaklattak egész nap, én lassan belefásulok ebbe a mókuskerékbe és a felfokozott hangulatban indokolatlanul sokszor emlékezett meg mindenki az erdő királyáról (faking). Ennél több növényt és állatot csak nagyon nehezen tudnék egy mondatba besűríteni erőlködés nélkül, de a lényeg gondolom átmegy...váltani kell, mert ennek így nem lesz jó vége, lassan már ott tartok, mint a hajótörött a bennszülöttek között, amikor egy százas szöggel lyuggatja magát, hogy a francot fogtok belőlem csónakot csinálni. Lélekrabló egy hely ez a multi, nagyjából csak a jó hangulat miatt evickél még az ember a felszínen (bár egyenlőre nem tisztázott, lehet hogy már csak a vízi hullánkat viszi a sodrás), de igazából a szar is lebeg, szóval ez már régen nem joyride.

Holnap elkészül a tavaszi kollekció első darabja és remélhetőleg innentől kezdve futószalagon érkeznek az új cuccok. Ha már nagy megújulás van, akkor egyéb változtatásokat is tervbe vettem, aminek keretében most egy-két hétig összerúgom a port a borotvámmal és nem megyünk egymás közelébe. Élek a gyanúperrel, hogy sokkal nagyobb hátrányban emiatt nem leszek ismerkedés terén, a változás meg mindig új lehetőségeket hoz magával. Remélhetőleg egy masszív alap jön létre ennyi idő alatt, amiből kis utánaolvasás után az idei év egy trendi arcszőrzetét tudom majd kihozni, elvégre immár semmi szükségem az optikai tuningos szakállas arcsoványításra, talán még egy kicsit dúsabb is lehet, legalábbis ahhoz képest ahogy most kinézek (na jó azért nem egy anorexiás klubelnök az alkatom)...és ha már belelendültem, akkor már legyen újfajta séró is (ez még kidolgozás alatt, sajnos általában véve a hajam alkalmatlan mindazon frizurákra, amiket én menőnek ítélek meg, sajnos túl sűrű a szerkezete, ami nekem csapás, akinek meg nincs annak áhított állapot...hiába, soha nem jó, ami van), ja és persze nehogy már állandóan pápaszemben (ennek semmi köze a szentatyához) rohangáljak, a kontaktlencse mégiscsak ütősebb és különben is gyönyörű szemeim vannak, de a szódástalpak mögött nem tudnak érvényesülni. Persze az sem egy utolsó szempont, hogy futás közben látnék is valamit, így nem kellene másodperceket hunyorogva töltenem egy-egy kereszteződésben, mire felmérem, hogy akkor most jön valami, vagy én megyek valahova, plusz így a csinos lányokat is könnyebben ki tudom szúrni (ja, persze, mintha eddig csak emiatt nem tettem volna). A végén tutkó, hogy senki nem fog felismerni, innentől kezdve illegalitásba fogok vonulni, vagy valami nagyon idióta művésznevet veszek föl és meg nem értett zseni leszek.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr286082494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása