2014.07.24. 16:57| Szerző: Athos0314

Megérkeztek legfrissebb, őszi divatot követő térköveink. Ideálisak székházfoglaláshoz, utcai zavargásokhoz, háromféle színben, hogy mindenki megtalálja a kedvére valót. 100%-ban vízálló, így a váratlanul felbukkanó vízágyúk sem jelenthetnek akadályt, billegő, égő Skodák alá pedig kifejezetten jó támaszték. A vásárlók visszajelzése alapján kisebb, kompaktabb kivitelben készült, akár egy közepes táskában is észrevétlenül hordható, súlyát jelentős mértékben sikerült mérnökeinknek csökkentenie. A készlet erejéig minden 5. darab mellé ajándék molotov koktélt adunk ajándékba! Igen, jól sejtitek, végre megérkeztek a hátsó terasz burkoláshoz a színes térkövek (hívjuk őket leheletvékonyan színezett formára vágott design-betondaraboknak), amiket egy agyig zabálós ebéd után kellett jó hangulatban lepakolni a platóról (ez nem a görög filozófus, az Platón) a melegben. Sajnos a túlevés miatt túl lassan mozogtam, így nem tudtam kijátszani a besegítés kérést, úgyhogy aktívan részt vettem a lerámolásban. Sebaj, egy kis testmozgás nem ártott, bár valljuk be egy szundi többet segített volna.

Negyedik napja tart a szabim, kezdek hozzászokni, hogy elég ha nyolc, kilenc körül kivet magából az ágy, nem csörren meg a telefon (bár ez nem szabihoz kötött, úgy általában nem tudnám megkülönböztetni, hogy néma üzemmódban vagyok, kikapcsolva/lemerülve, vagy normálban), nyugodtan megreggelizek, nézem egy kicsit a tévét, olvasok és az a tömény hányinger sincs rajtam 8-10 órán át, ami a munkahelyen szokott kerülgetni (bár teszem hozzá a mindennapi stressz hiánya miatt felkúsztam 67 kg-ra, pedig minden nap a szokásos testmozgásokat elvégzem, de úgy tűnik sokat jelent a gyomorgörcs állandó jelenlétének "nélkülözése" testzsírszázalék szempontból). Hosszútávon azért biztos uncsi lesz, mert nincsenek itt a lányok (és Oszi), akiket tudnék szórakoztatni, így nincs hova elpuffogtatnom a rosszabbnál rosszabb favicceimet, de szép lassan körvonalazódik a vlog és ha végre levetkőzöm a szégyenlősségemet kamera elé ülök és meg sem állok a milliomos életig. A napokban olvastam a neten, hogy a youtube-on, akiknek több százezres, esetleg milliós a nézettségük, azokat felkeresi a youtube, mint szolgáltató és befűzik, hogy a videóik előtt reklámok jelenhessenek meg. Annak függvényében, hogy átlagosan hány másodpercet néznek végig az egyszeri csatorna követők akár 55% is csurranhat a nem tom milyen bevételből a vlogger számára, amik egyes pofátlanul fiatal résztvevőknél sokhavi fizetést jelentenek az én jelenlegi segélycsomagomhoz (hívjuk fizetésnek) képest, ráadásul közben azt csinálják, amit szeretnek és annyira nem is kell megszakadniuk benne. Persze ehhez fent kell tartani az érdeklődést úgy, hogy nem használhatnak korhatáros elemeket (lássuk be az erőszak és a pornó a két legkeresettebb dolog a neten, csak ezután jön a kaja, a pofára esések és a mágikus feltörlő, amit a NASA fejlesztett ki), de akinek a vérében van az ilyesmi, esetleg csak szeret szórakoztatni, az viszonylag könnyen ellavírozhat így a nyugdíjig. Még a végén megtalálom a hivatásom, ha máshogy nem megy zacskót húzok a fejemre (mondjuk egy alig használt tacsi zacsit) és akkor kilétemre sem derül fény és a papírzacskó készleteket is ki tudom végre futtatni, elvégre ez már a Daft Punknak, meg a Slipknotnak is bejött az elején (igen, ők is papírzacskó nagykereskedést vezettek kezdetben, mielőtt bárki megkérdezné). Az intro már majdnem kész, a sör kezd lehűlni a hűtőben, a jégtáblák továbbra is olvadnak, az ózonlyuk tágul és a hajam még mindig tart, ugyan mi baj történhetne...különben sem fogja senki megnézni, úgyhogy igazából nem is értem mit parázok itt össze-vissza.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr706541297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása