2014.10.02. 19:15| Szerző: Athos0314

A délutáni dagály érkezte után még éppen sikerült elérnem a 16:55-ös bárkát (ezen jóval több állat volt, mint a Noés változaton), hogy még az ultimate felhőszakadás előtt hazaérjek, de bezzeg nem lett semmi eget rengető, csak addig tudott esni, amíg szabad levegőn voltam. De legalább a répáknak megadta a kezdő lökést a természet, hogy új környezetükben gyökeret verve kezdjenek új életbe, bár már a nagyja eltűnt, de még mindig van jelzés értékkel néhány bemutató darab a járdán. Két napja hordok magammal napszemüveget, mert az utóbbi két hétben annyi foton ment a szemembe, hogy feszt halálközeli élményem van a hatalmas ragyogás miatt. A kígyósi busz tökmindegy merre fordul, én mindegy, hogy hol ülök, egyfolytában az arcomba üvölt a napocska, úgyhogy mielőtt kutyára és fehér botra szorulnék, inkább viszem magammal a nyáron beszerzett James Bond szemcsit. Erre két napja végítélet idő van, tegnap még csak szomorkás volt az idő, ma meg már inkább az úszószemüveg lett volna indokolt, szal, aki szép időt akar, az szóljon és a megfelelő összegért szívesen itthon hagyom a sötétítőt. A lábam kezd akklimatizálódni, még az is lehet, hogy lassan elengedett kézzel tudok egyhelyben, egyenesen ülni, de azért még nem merek semmit elkiabálni, a retyóban is homlokkal a falnak állok, hogy valamiféle stabilitást biztosítsak magamnak és egy külön kapaszkodót kell hordjak magammal, hogy ülés közben se térjek ki nagyon a tengelyemtől.

A Szerencsejáték Rt. egy újabb alagutat nyitott az olyan, lehetőség szerint halálukig lottónyereményből életüket tengetni kívánók számára, mint én is, ami nagy valószínűséggel csak a pénzt fogja nyelni, de nyerni főleg senki nem fog. Valami euro jackpot a neve, vagy mi a szösz, amit nevéhez méltón euro árfolyamhoz kötötten vesztegetnek a lottózókban, de a főnyeremény is uniós színvonalú, most talán valahol 50 milliárd körül jár átszámítva. Abban nem is tudom mennyi nulla van...kb annyi, mint a mostani életemben, a különbség csak annyi, hogy a nyeremény egy nullánál nagyobb számmal indul és nincs benne tizedesvessző sem. Helsinkiben húzzák a nyerőszámokat és mivel egy kicsit többen játsszák, mint a Puttót (olyan 27 millióan), így előfordulhat, hogy többen nyerik meg, így lehet, hogy valami gyanús, germán, marihuána termesztő házaspárral kell majd osztozkodni. Nem tudom, hogy hol lehetne lekövetni élőben az adást, de kíváncsi lennék, hogy a finnek mivel színesítik az ilyen műsorokat, lehet, hogy helyből be kell vágniuk fél liter vodkát csak, hogy egymást meg tudják szólítani és ne legyenek totál introvertáltak. Nálunk már ugye lassan jön a cidri, ők még csak most keresték elő a szekrény aljából a hosszú ujjú pólókat és elkezdenek felkészülni az őszre, hiszen csak mi, balkáni népek  gondoljuk úgy, hogy már a tél következik, ezek meg még most kezdik a kertiparty szezont. Ezen a héten még visszafogom magam és nem verem el a pénzem az új kánaánra (ezzel drámaian megnő annak az esélye, hogy márazonnal kipakolják az egészet, utána beszántják és örökre bevetik a helyét sóval), de idén ilyen kockázatvállalósan élek (legutóbb például az arcradíromat cseréltem le egy másik márkára).

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr246753771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása