2015.04.09. 20:15| Szerző: Athos0314

Ma megint undorítóan sok süteménynek kellett a seggére vernünk. Zsolti tartott before partyt a holnapi névnapját megelőlegezve, aminek keretében lekvárral töltött muffinokkal és citromos piskótával kellett felvennünk a hiábavalónak legkevésbé sem nevezhető küzdelmet. Az ember győzött ismételten, gondolom senkiben nem merült fel szemernyi kétség sem! Így persze semmi esélyünk lefogyni, a zsírégető édességeket még nem találták fel, ami meg egészséges az vagy nem édesség (a zöldség és a gyümölcs nem az, értsétek meg!!!), vagy tofu, vagy csak jelentős mennyiségű csokinyúl és/vagy vaníliás karika kíséretében tudod csak egyáltalán leerőltetni, így rövid matek után kijön, hogy 3000 kalóriával vittél be többet a szervezetbe, mintha csak simán ettél volna egy sportszeletet (igaz Baradlai? Az élet sport, kell hozzá energia...marha jó az új sportszeletes karakter, piros pont a marketing csoportnak, aki kitalálta).

Vészesen közeledik az új világrend kezdete, egyre több lenne a dolgom, egyre rövidebb időre vetítve, így exponenciálisan nő a stresszmutatóm kilengése, ma már például majdnem megfulladtam egy falat tükörtojástól, szépen lennénk, ha a cél kapujában valami egyszerű, nem halálos dolog kinyírna (a formámat ismerve ezen a héten húznák ki a számaimat az összes lottón, de 90 nap után megy a levesbe, mert nem jelentkezik érte senki, nekem meg jut egy röhejes memoár a helyi újság ötmilliomodik oldalán, hogy tükörtojás evés közben érte utol a végzete, pedig már a végzet koleszterin szintje sem volt az igazi, csoda, hogy még tudott mozogni). A hétre már letettem a lantot, munkamentes pénteket tartok, ez a hét amilyen rövid volt, annyira megterhelőre sikerült, de már az is lehet, hogy csak túlpörgetem magam mindenen, hisz az aktívan 9 felé figyelés férfiként utoljára Napóleonnak ment, nekem már a kétfelé koncentrálás is komoly forrásokat emészt fel és persze a köhögésem sem javul semmit. A recept nélkül kapható gyógyszerek szerintem mind placebók, kísérleti jelleggel egyszer egy nagy dobozba össze kellene önteni mindenféle kemikáliát és tetszőleges tünetek mellett randomban bevenni valamit (a merészebbek M&M's drazsékat is keverhetnek a mixbe, hogy legalább némelyik íze legyen tűrhető, de nagyon figyeljünk rá, hogy Viagrát ne csempésszünk a rendszerbe, mert akkor nem tudunk közel állni a pulthoz az ABC-ben és hirtelen fordulásokkor is csak levernénk mindent derékmagasságban, hogy arról ne is beszéljünk, hogy hólyagosra ég a hátunk a nudista strandon és még csak nem is kell Michelle Wildnak mellettünk napoznia), 90%-ban úgyis a hit számít és egyébként is: a kockaházasok és melléklakások teringettében oltassa el a retektájékoztatót, vagy térdelje meg keresőfoltosát, gyógyszemészét (vagy valami ilyesmi, de a nagyja tuti stimmel)!

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr697354488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása