2015.10.05. 18:40| Szerző: Athos0314

Rendkívüli bejegyzés! Nem kell megijedni, nem került arany gyűrű az ujjamra, amitől láthatatlanná válok az ellenkező nem számára, a lábfejem sem lett abnormálisan szőrös (bár a borostám már egyre jobban hajaz Aragornéra) és a hobbit focikupában sem indultam el (Megye III.), de a mai napon 280-szorosára emelkedett az olvasottságom, amivel párhuzamosan megjelentek a barlangi trollok is. Jobban belegondoltam és az előző hét életemmel együtt sincs 2800 ismerősöm (és ha lenne sem érdekelné őket az irományom), de akinek van is ennyi, az 2000-ről azt sem tudja, hogy kicsoda, csak ködösen rémlik neki, hogy hánytak már együtt konfettiset valamelyik szilveszterkor, 20 rokon/családtag, 80, akit ismer, de nem beszél velük, csak szelfi versenyt tartanak, a maradék 700-zal meg tagok a "akik még nem szexeltek kecskével" klubban, ahova még irtó mókás volt belépni, de aztán szembesültek az esetleges kilépés félre nem érhető okának eredményével. Minden bizonnyal kikerültem valami főoldalra a blog.hu-n, aminek ez lett az eredménye, mondjuk kíváncsi leszek, hogy marad-e egyáltalán plusz olvasó, vagy visszatér a 10-15 fős keménymag!

Szóval a trollok. Internet szerte ismert lények, akik sajnos nem csak a mitológiában élnek, napjuk jelentős részét orrukban ujjukkal töltik, mert ugye fikázni mindig könnyebb, mint alkotni valamit. Jellemzően munkaidőben írják a hozzászólásaikat (mert ugye pont ráérnek, annyira nem fontos a meló és net is van, akkor mert miért ne, nehogy már otthon fogja a sávszélességet, az életben nem jön le a pornó), magvas, mélyen szántó gondolatokat közölnek, komoly írói álnevek alatt (Nyalóka Péter, mosómasamosodája, meg ilyenek), a kultúra gyújtópontját megteremtve az egyszerű halandók számára. Az persze más kérdés, hogy egy mondaton belül ellentmondásba keverednek önmagukkal: "Ennek a cikknek semmi értelme nem volt, de amúgy is csak a második mondatig olvastam a helyesírási hibák miatt". Ha valaki le tudja nekem vezetni, hogy hogyan is tudta értelmetlenné nyilvánítani az egészet, miközben összesen két mondatig jutott (gondolom a sokszorosan összetett mondatok feldolgozása már komoly kihívást jelent neki, így hamar feladja), az kérem jelentkezzen a szerkesztőségben, a hiba minden bizonnyal bennem van. Arra már nem is térnék ki, hogy cikkeket az újságírók írnak, ez meg nem on-line hírportál, hanem egy nyamvadt blog, ahol az egyetlen tematikai csomópont, hogy a leírtak velem történnek meg, de az egyes bejegyzések között nem kell összefüggést keresni. A másik atomtudós szintén csatlakozik az előtte szólóhoz és kifejti, hogy csak a képeket nézegette, ebből kettő egész volt (és egyik sem meztelen nős, bár kaja volt, szal a második témakörbe becsúsztam, ami a férfiak érdeklődését felkelti), még egy Garfield is hosszabb ennél, művelődjön azon, ha valami nem tetszik.

Sebaj, feltalálták már a moderálást, így a nem kívánt elemek könnyen eltávolíthatóak a mátrixból, ha meg valami fatális véletlen folytán akad néhány plusz olvasó, aki esetleg a többi posztba is belenézett és nem vezércikk jelleggel olvasta el őket, ráadásul mindezek után még követővé is válik, annak én csak örülök. Vasudvard meg régen elesett, szóval a trolloknak sanyi.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr177894694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása