2015.10.27. 19:21| Szerző: Athos0314

Az óraátállítás nagyjából 2 napig nem kifejezetten érintett meg. Egyrészt fogalmam sincs, hogy merre is tekerünk, az okostelefonom és a félokos számítógépem megoldja magának az átállást, a karórám meg önfelhúzós, szóval már szombat este feladja a küzdelmet és megáll, mint kéthetes zokni az élén. Másrészt hétvégén pont nem érdekelt, hogy mi is történt, elvégre hétvégén pont leszarok mindent, arra van kitalálva az a két nap. Na de hétfő délután, amikor jó hangulatban letettem a lantot a bányában, már azt kellett realizálnom, hogy sötét éjszaka van, szóval a délutáni futkározásnak reszeltek, elég balesetveszélyes a Városligetben korom sötétben tájékozódási terepfutni. Kénytelen leszek reggelente rávenni magam, de jól megfontolt okokból a f@szom fog hetente ötször 5:45-kor kelni, úgyhogy kissé hektikusan hétköznap két edzést és szombat-vasárnap még kettőt kell beiktatnom már emberi időben, de kompenzálandó több fedett sportot kell beterveznem, ami az egyik kollégám szerint a FIFA 2015-öt jelenti, de én valami izzasztóbbra gondoltam így elsőre, de ha megerőltető lenne, akkor megtanulok sakkozni, ezen ne múljon.

Másfél heti halogatás után belefogtam Jillian Michaels youtube-os videóiba (tudjátok, az üvöltözős kiscsaj a Nagy fogyásból, de most meglepően kedves hangnemben hajtja ki a sz@rt is az emberből), mielőtt lendületet kapnék az eltunyulás csiganyálkával kikent meredek szakadékában. 27 perces gyakorlatsor a legkezdőbb szint és még annak is van könnyített változata, de irtó hamar kiderült, hogy eddig csak azt hittem, hogy közepesen tűrhető formában vagyok, mert 15 perc után már komoly légzőszervi elégtelenség lépett fel. Az első 5 perc még kb csak bemelegítés, gondolod milyen jó kis lötyögés lesz ez így estére kelve, aztán elkezdi a látszólag tök könnyű feladatokat, amikről kiderül, hogy a hullahopp és ugrálókötél effektust hordozzák, vagyis csak ránézésre egyszerű, de ha már te próbálod szabályosan végrehajtani, akkor bizony olyan helyeken kezd el fájni, ahol eddig nem. Az is hamar eldőlt, hogy nem azért csinálnak egyes erősítő feladatokat 1 kg-os súlyzókkal, mert csajok és nehezebbet úgysem bírnának, hanem az ismétlésszám miatt egy 10 kilós súlyzóval már igencsak összeszarja magát az is, aki szteroidokat tol C-vitamin helyett, úgyhogy mázli, hogy szétszedhetős súlyzóim vannak, gyorsan megfeleztem a terheket, így is kiabál a sérvem ettől a rengeteg új mozgásfajtától. 10 perc után izzadtam, mint az államvizsgán, amikor kihúztam az egyetlen tételt, amiről csak nagyon halvány, távoli rémképeim voltak az óra alatti bóbiskolás ködén átszűrődött információmorzsák alapján, úgyhogy jó móka lesz ez, kár, hogy heti 5-6 alkalmat javasol Jillian, de annyit csináljon, akinek Imre az anyja, elég lesz oda kettő is. Vacsorára fehérje utánpótlás volt rántotta formájában. Fontolgattam, hogy nyersen megiszom őket, mint Stallone a Rockyban, de arra jutottam, hogy Rocky, csakúgy, mint a mongolok, akik kumiszt (erjesztett kancatej) isznak, idióta, plusz nem kéne egyből kitaccsolni a vacsit, ennyi erővel bulímiás klubot is nyithatnék. Gondolom holnap fájni fogok, de már csak néhány hét és biztos belejövök, esetleg pár nap és végleg elmegy tőle a kedvem...

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr88027064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása