2015.12.08. 19:48| Szerző: Athos0314

Ti is csak egy lábszagos csizmát találtatok a Télapó után? Úgy tűnik a közepesen senior korosztályt már kihagyja a szórásból, de előfordulhat, hogy a kémény hiányában nem tudott bejutni az objektumba, a zárfeltörést meg az északi sarki törvények is büntetik, arról nem is szólva, hogy az elszámolás után irtó hülyén festene a Mikulás a pokolban. Pedig vasárnap a konvektor szellőzőjén még simán bejuthatott volna az öreg, sok meleg levegő nem áramlott ki belőle, na de hétfőn meghasadt az atom és életre kelt a reaktor, úgyhogy mostantól gatyában állva kell 10 percenként önteni a lávakövekre. Mivel küzdelmesen sikerült csak becöccenteni a rendszert, így jótanácsként annyit kaptam, hogy inkább a tél végéig (bár ha úgy nézem még el sem kezdődött, más sem hiányzik, mint májusban is havat lapátolni...nem mintha nekem kellene) ne is kapcsoljam ki, mert távolról sem biztos, hogy még egyszer be lehet izzítani, szóval most márciusig standard kettesen üzemelek és remélem, hogy nem megy rá a gatyám is a gázszámlára. Szó se róla, azóta megint tudok pólóban ücsörögni hipotermiás tünetek nélkül, de az a kutyaszar fagyasztó hideg sem volt eddig, reméljük a globális felmelegedés megkönyörül rajtam és alacsonyan tartja a rezsiköltségemet Galambos Lajos-féle trükközés nélkül is.

Ma már munkaidőben 20 percet szakítanom kellett a karácsonyi ajándékok megrendelésére is (mázli, hogy pont volt rá idő, de ha nem lett volna, akkor is meg kellett volna csinálni, különben engem csinálnak ki a családtagok), mert kicsúszok az időből és az ölelés annyira továbbra sem olyan menő ajándék, pedig túlkínálat mutatkozik belőle. Mivel szombat is munkanap lesz (ezzel nap, mint nap újra szembesülök, mert nap végére mindig sikerül elfelejtenem, de másnap emlékeztetnek rá, szóval minden nap összetörik a világot bennem), így nyertem egy napot a kiszállítás átfutási idejével, elvégre azt is beleszámolják, így hétfőn az egyik fele már meg is lesz a szajrénak. Túl szép lett volna, ha ez így egyből meglett volna, fél óra múlva már küldték is az e-mailt, hogy bocsi, de kedd lesz belőle. Ha ezt is a vonatkésési alapra helyezik, hogy a deadline közeledtével mindig tolnak egy picit az érkezésen, akkor nem leszek túl népszerű a fenyőfa alatt. Pedig komoly agyérgörcsök közepette ötleteltem ki, hogy kinek, mit (meg egy kicsit súgtak az illetékesek is, de az vesse rám az első követ, aki mindenkinek, mindig ki tudja találni, hogy mit kapjon és az örül is neki és nem is váltja vissza az első adandó alkalommal) és nagyon bízom benne, hogy az emlékeim nem csalnak és tényleg mondták valaha az érintettek, hogy vágynak egy olyan dologra és azóta nem is vették meg. Már csak 3 tétel hiányzik, amiből egy már csak rendelés kérdése, kettő pedig balladai homályba burkolózik, mert csak sejtéseim vannak, valami nagyon távoli K-terv képében, de még várom az összekötőtiszt heti jelentését, hátha sikerül valamit kihámozni a kódolt üzenetből.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr588149666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása