2016.03.16. 19:28| Szerző: Athos0314

Újabb képzeletbeli évvel közelebb a még képzeletben is erős túlzással létező nyugdíjkorhatároz. Hogy korrigáljak a ránézésre megállapítható +5-ös életkor faktoron, egy kicsit jobban megborotválkoztam a szokottnál (súlyos hiba volt, szóval most 3 hét mire visszanő minden szükséges szőrmennyiség), így most már csak 4 és fél évvel tűnök többnek a valóságnál. Részmegoldásnak kiváló, de csak annyit ér, mint a utcai kutyaszar problémát  a hétvégéi fiatal-bulizós-ráhányós koncepcióval elodázni...ami nem látszik, nem is létezik.

Persze a hosszú hétvége nem csak öregedésre, hanem lebetegedésre is kiváló, nehogy már csak sima pihenéssel teljen, sokkal viccesebb a Nasivin reklám szerinti orrot eljátszani és Zoránosan beszélni egész hétvégén. Még a végén veszélybe kerül a Jézus rekord megdöntése, nem kellene ilyen korán beadni a kulcsot, még nem szívtam eleget ebben az életemben, annyi lehetőség van még előttem pofára esni. Évente nagyjából kétszer vagyok beteg, de olyankor minden bajom van, ezer szerencse, hogy nincs itt senki, akinek az idegeire mennék a nyávogásommal, egymagamban meg ugye nem koptatom a nyelvem, szóval most ilyen csendes szenvedés van, a melóban meg vágom a tragikus fejeket. Mert ugye még nem vagyok infúzióra kötve, szóval simán bemegyek gályázni, meg amúgy sem akarok kitolni a többiekkel, sőt , ha szerencséjük van őket is lefertőzöm, ők meg a teljes családjukat...gondolom ilyen sztahanovistákkal indulnak a járványok is, szóval az emberiség érdekében mindenki maradjon otthon, ha beteg. Még csak két napja vagyok zsebkendő függő (úgy érzem le tudok jönni a szerről, még nem mentem névtelen náthások csoportterápiára), de már most úgy néz ki az orrom, mint aki hosszú évek alkoholizmusát járatta csúcsra jelentős mennyiségű, minőséginek legkevésbé sem mondható kannás-pillepalackos-csavaros-tablettással. Ha még kétszer ki kell fújnom a heftit, akkor már világítani is fog, szóval vagy E.T. véli majd bennem felfedezni egy távoli rokonát, vagy télen részmunkaidőben lehetek a Télapó szánjának felvezető szarvasa, ha esetleg Rudolfot a szezonban kilőnék a khakiszín gatyában és kakiszín kalapban feszítő vadász sporttársak. A pozitívum, hogy már több kilót leadtam papír zsebkendőn keresztül, amit megfelelő csokimennyiséggel igyekszek ellensúlyozni, csak hogy némi örömhormon azért legyen a szervezetemben. A futást most el is lehet felejteni, mert alapból sem kapok levegőt a 4. km környékén, így meg már, hogy a háromból két lyuk nem szelel (és most szigorúan a fejemen lévő lőrésekre gondolok, nem kell egyből komplikációkra gondolni), amin amúgy lehet levegőt venni, csak, hogy a füleimet kizárjuk, nem húznék 20-ra lapot, hogy 10 méter után lila fejjel essek össze, a nátha miatt meg ne akarjon senki mesterségesen lélegeztetni (még a csúnya lányok se, nemhogy a csinosak). Úgyhogy most szigorú semmittevés, Neocitran lőtyölés, meg Coldrex (a náthás kutyáról kapta a nevét) tabletta zabálás van terítéken, meg nyomokban némi gyümölcsöt is magamba erőltetek, ne érje szó a ház elejét.

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr798487980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása