2016.08.10. 20:59| Szerző: Athos0314

Egyre szorosabb a mezőny a futók között. Mire nagy nehezen beküzdöm magam az első 52000 közé, két nappal később már feszülhetek neki újra, mert ebben a tartományban már pont annyit és olyan rendszerességgel futnak, mint én, esetleg gyakrabban és többet. Próbálom a fokozódó ingerültségemet a 900-as kihívással tompítani, ahol sikerült jelentős fejlődést produkálnom. A 100 lábemelés már simán megvan, a hasprés még mindig csak 450, a fekvőtámaszokat viszont sikerült felemelnem 115-ig, ráadásul a korábbi 100-at 8 ciklusra bontva teljesítettem, a mostani adagot pedig mindössze 6-ból. Az előre lépés szemmel látható (elég látványosan fekszem a padlón a végén), és már a sérvemet sem kell visszanyomkodnom, bár teszem hozzá olyan marha fittnek sem érzem magam, de tudósok szerint ez jót tesz az egészségemnek, kivéve, ha hirtelen szívmegállásban elpatkolok, mint oly sok élsportoló. A középső nevem a veszélyes...ja nem, az az Attila, de ő meg isten ostora volt...én egyelőre egy felcsavart, nedves törölköző vagyok a zuhanyzóban...azzal is lehet fájdalmat okozni.

Mivel a hölgyek már ennél jobban nem tudnak ignorálni, így megint szakállnövesztési projektbe fogok, amit most kivételesen bajusznövesztéssel párosítok, mert milyen mókás már, ha némi wax-szal figurázni lehet az orr alatti arcszőrzetet is. Addig meg sem állok, amíg nem úgy festek, mint Aquaman a közelgő Justice League filmben, bár előfordulhat, hogy a hajam nem lesz hosszú, a hasam kockás, a testem rommá tetovált, de minden másban egy az egyben a kiköpött mása leszek. Kérdezhetnétek, hogy ki az a Mása, de ebbe most ne is menjünk bele, irtó szar szóvicc ez így magában is, nem kell 19-re még lapot húzni a kifejtésével. Lehet szavazni, hogy a lenti fazonokból melyiket kíséreljem meg összehozni a fejemen (felhívnám a figyelmet, hogy a szakálltól nem válok Viggo Mortensenné, úgyhogy a szőrzetet kéretik figyelni, nem az alatta lakó félistent!), esetleg ki tud még ennél is menőbb és férfiasabb stílusról, ami még éppen nem annyira durva, hogy egy komplett mókuscsalád befészkelné magát a növesztett rőzsébe.

kwlkxwc.jpg

verdi-full-beard-style.jpg

b1c53b42f55a066a91eeb3bdec5c9c21.jpg

a-hipster-with-the-slicked-back-undercut-hairstyle-and-a-full-beard.jpg

bea46d4da566ba4cd4c87a273e458110.jpg

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr4310117226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása