2016.09.28. 20:26| Szerző: Athos0314

Más is rommá hallgatja az új Lady Gaga számot? Senki? Csak én? Sejtettem. Csak néz mindenki zavartan, mintha azt kérdeztem volna néztek-e pornót (persze hogy nem, nem kell egyből kézzel lábbal tiltakozni).

Mondjuk, ha a klip elején nem írják ki, hogy ki az előadó, akkor tuti meg sem ismerem ránézésre, csak rázom a hajamat, mint Wayne a Bohemian rapsodyra. Egész kivételes a csaj most nem öltözött feketeerdei sonkának, nincs rajta szopóálarc, szado-mazo latex, indokolatlan mennyiségű ékkő és állni nem lehet benne magassarkú, nem akar polgárpukkasztani, nincs semmi ötödik dimenziós mondanivalója az öltözékének, amit senki nem ért rajta kívül, max a stylist, aki annyira be van gombázva, hogy még így is egy teljesen hétköznapi öltözetnek minősíti azt az összeállítást, amiben már a riói karneválon is kinézne mindenki a tömegből. Szépen meg van fésülködve, egész nőiesnek hat (pedig még az elején rebesgették, hogy belóg a pajszer egy nagyterpesznél), bár néha úgy tűnik, mintha erős mediterrán hatású szemöldöke lenne, ami Baumgartner Zsolt és Kiszel Tünde alkotta VIP klubba repíti egyből, de összességében egész emberi a megjelenése. Azért teljes mértékben nem bírt magával, mert egy annyira rövid szárú farmergatyában tolja, hogy inkább egy hosszú szárú övnek nevezném és állítólag (gondolom brit tudósok rajta vannak az ügyön) nem is vett fel bugyit alá, úgyhogy mindenki meresztgetheti a szemét, mint Sharon Stone lábkeresztbetevésénél az Elemi ösztönben (beszélik, hogy ott sem volt már büdzsé arra, hogy a jelmezek közé egy bugyit is beszerezzenek). A dadogását is teljesen kinőtte, már nincs semmi po-po-po-pokerfész, meg hasonlók, a modern kor hanyatlása ellenére a szöveg is egész jó és nem 3 szó ismétléséből áll, amit szoprán magasságig kitartva áriázik (mondjuk ez főleg a néger bulák sajátossága).

Mostanság egyre több, számomra stílusidegen zenébe hallgatok bele, amit a youtube feldob, hogy én biztos mennyire imádnám és azt kell mondjam, hogy 40-50%-ban sikeres a találati arány, egyre több olyan előadó kerül a perifériámba, akiről már hallottam korábban is, de teljesen más stílusba pozicionáltam őket, azóta meg végtelenítve ez megy minden nap a winampban. Csak néhány videó, hátha másnak is beékelődik egy napra egy dallam az agyába (szívesen!) és mindenhol ezt dúdolja majd:

 |   | Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://athoselete.blog.hu/api/trackback/id/tr7611750357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása